Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Köszönéskor az ölelés mellé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Köszönéskor az ölelés mellé megpuszilhatom az arcát, vagy majd…?

Figyelt kérdés
Szóval második randink lesz a napokban, előtte nem ismertük egymást. Az elsőn eléggé meg volt szeppenve mind a kettőnk, ott csak egy ölelés volt búcsúkor. A másodikon szeretnék majd csókot, persze majd ahogy adja a helyzet. Viszont arra gondoltam a találkozó elején “felmérném a terepet” és öleléskor megpuszilnám az arcát, hogy arra mit reagál. Nagyon hülye ötlet? Egy kapcsolatom volt még csak, az is régen volt 😅

2023. márc. 8. 03:48
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
De cuki! Irigylem a csajt. Legyen csak puszi, és inkább érintéssel próbálkozz randi közben. A véget meglátod, de nem kell mindenáron csókolózni 2. randin. Sőt, nekem kifejezetten tetszene, ha megmaradna az a fajta izgatottság benne, hogy majd legközelebb.
2023. márc. 8. 04:17
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem fogja rosszként felfogni ha nem próbálkozom a csókkal? Persze ha megint kis szende-szűz hangulatunk lesz akkor nem próbalkozok, csak túl sokáig sem akarom húzni, nehogy az legyen a baj neki.
2023. márc. 8. 04:30
 3/9 anonim ***** válasza:
52%
Akit engedunk h puszilnon azzal se biztos h csókolózunk. Hülye ötlet
2023. márc. 8. 06:01
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Lehet. Azért ha nem vakrandi, hanem chateltetek/beszéltetek előtte pár szót, akkor első randin is lehet puszi már szerintem. Nekem nem volt ebből probléma. Mármint nyilván ha egyértelműen randi célú a találkozó. Ha nem egyértelmű, akkor azért kerülendő.

Második randi azért már egyértelműen randi. Szóval rendben van a puszis köszönés.

Csókkal próbálkozni pedig majd érzed. Azzal nem érdemes tervezni... ha jön, jön.

2023. márc. 8. 07:08
 5/9 anonim ***** válasza:
72%
Már az első randin le kellett volna smárolnod. Mentsd, ami menthető, és a 2. randin mindenképpen puszival köszöntsd, majd legkésőbb elköszönéskor smárold le! Úgy talán még lehet belőle valami.
2023. márc. 8. 08:01
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Én ezt soha nem értettem miért kell szàmhoz kötni hogy 2. Randin màr kötelezöen ildomos a csók.

Szerintem meg akkor ildimos amikor mindkét fél akarja nincs olyan hogy ekkor vagy akkor és olyan sincs hogy mert az a baj hogy nem csókoltad meg. Elöször ismerd meg azt a màsikat és ha van érzelmi es szexuàlis vonzódàs szikra izzàs akkor ugyis adja spontàn hogy mikor. Ez olyan mintha mindent megterveznél elöre miközben ezek két ember ösztönös spontàn cselekedetei. A vonzódàs nem döntés hanem érzés. Hülyeség spontàn dolgokat ìgy elrontani plàne hogy ìrtad hogy ő is szégyenlős és te is. Nektek szerintem több idő kell. Két felnőtt ember ezen nem problémázik hanem hagy időt egymás megismerésére.

Mit kell ezt túlbonyolítani? Majd csókolóztok amikor adja magát.

2023. márc. 8. 09:13
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne akard megtervezni ezt hanem éld. Ezek a dolgok ha nem spontán jönnek akkor nem is igazi.
2023. márc. 8. 09:15
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
* ildomos
2023. márc. 8. 09:16
 9/9 anonim ***** válasza:

Miért hiszed, hogy neki baj, ha "húzod"? Lehet neki ez a tempó a norma, és rohadtul nem számít húzásnak.

Nem értem, egyáltalán hogy alakulnak ki ma kapcsolatok, olyan mintha minden egy tervezett kényszer lenne.

2023. márc. 8. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!