Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Segítettek randi témakörben?(L...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítettek randi témakörben?(Lent hosszabban)

Figyelt kérdés

18 éves vagyok és nő. Még nem volt párkapcsolatom.

Tudom kérdéseim bután fognak hangozni, de értelmes válaszokban bízom.

Szóval első randi már megvolt, nagyon szimpatikus a srác. A következő is tervben van.

Na de itt jönnek a kérdéseim 😅

Hogy küldhetnék jeleket (csak a jó ízlés határain belül)?

Meddig érdemes elmenni (csók,puszi, ölelés,oda bújás,stb) és arra valami ötlet hogy hogyan?

Bocsi, de elég visszahúzódó és szégyellős lány vagyok aztán nem tudom hogyan feszegessem saját határaimat is. Na meg a tapasztalatlanság sem segít.

Ha az valamit jelent, akkor egy park lesz az, ami a második randi helyszínét illeti.

Köszönöm szépen, amennyiben valóban segíteni szeretnél 🙏

2022. máj. 28. 18:17
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

,,Hogy küldhetnék jeleket (csak a jó ízlés határain belül)?"

Megfelelő emojikkal amikor neten beszélgettek. Meg te is ráirhatsz napjában elöször olykor. Ha épp nincs téma, dobhatsz te is fel.

,,Meddig érdemes elmenni (csók,puszi, ölelés,oda bújás,stb) és arra valami ötlet hogy hogyan? "

Ő a férfi, ezeket neki kell kezdeményezni. Te vagy a nő, te szabod meg hol a határ. Vissza utasíthatod bármikor ezeket ha nem vagy még kész rá.

2022. máj. 28. 18:31
 2/3 anonim ***** válasza:

Általánosan annyit tudok tanácsolni, hogy légy önmagad és nem kell erőltetni semmit, amit még nem szeretnél. Mivel még nincs tapasztalatod, teljesen oké, ha elsőre neked több idő kell pl. az első csókhoz.

Jeleket szerintem nem kell küldened, hiszen már randiztatok és a következő is meg van beszélve, úgyhogy azt mindketten tudjátok, hogy tetszetek a másiknak. Az azért jó, ha érdeklődő vagy és időnként te is kezdeményezel beszélgetést.

Az, hogy meddig menjetek el, tőled függ. Nem akarom megmondani, hogy mit csinálj és mit ne, de ha az segít, azt szívesen leírom, hogy a saját legelső randimon mi volt (ami amúgy nekem is viszonylag későn volt az első). Mi is sétáltunk, utána leültünk egy parkban és ott folytattuk a beszélgetést. Időközben elkezdett lemenni a nap, én meg megemlítettem, hogy kezd hűvös lenni, erre ő átkarolt. Nem ez volt vele amúgy a szándékom, de egyáltalán nem bántam, kicsit hozzá is bújtam és úgy beszélgettünk tovább. Gondolom ezen felbátorodva nem sokkal később megpróbált megcsókolni, de mondtam neki, hogy nekem ez még korai lenne. Korábban már beszéltünk róla, hogy nem csókolóztam még korábban, szóval megértette, nem volt belőle semmi gond. Hazafelé menet kézenfogva mentünk, búcsúzóul pedig megöleltem. Mire bementem a lakásba, ő már írt, pár nappal később megint találkoztunk és viszonylag gyorsan össze is jöttünk. Szóval nem azon múlt, hogy volt-e csók már az elején vagy nem. Amúgy ha jól emlékszem, akkor a 4-en volt először.

Csak érezd jól magad és addig menj el, ameddig akarod és jónak érzed.

2022. máj. 28. 18:56
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha tudja rólad hogy első kapcsolat akkor várd meg őt. Ha átkarol, hagyd magad. Kicsit később húzódj közelebb. Ha hozzádér, voszonozd. Ha csin valamit ami tetszik, csendben mosolyogj. Ja és ne stresszelj
2022. máj. 30. 13:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!