Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy hívjam el a kasszás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy hívjam el a kasszás férfit úgy, hogy ne legyen gáz?

Figyelt kérdés

Sokszor megyek ugyanabba az egyszemélyes kiszolgálóval operáló boltba, ahol az egyik dolgozó nagyon szimpatikus nekem. Mindig azt a podcastet hallgatja, amit én is, és erről jókat tudunk csevegni, múltkor, mikor bementem, kérdezte, hogy hogy éltem túl az elmúlt két hetet, mikor nem jött ki új epizód, kérdez a munkámról, emlékszik rám, nem tudom, hogy csak átlagon felül végzi a munkáját, vagy tényleg kedvel.

Én is dolgoztam kasszásként és pincérként is régebben, az volt a szabály, hogy én soha senkinél nem próbálkozhatok be, ha a vendég, vásárló kezdeményezi a dolgot, akkor rendben van. Gondolom, őt is ugyanez a szabály köti. Nem tudom, lenne-e esélyem nála, de bejön és szeretném megpróbálni, viszont nem tudom, hogy kellene randira hívnom. Nő vagyok, általában nálam próbálkoznak be, és nem nekem kell. Csak egyszer hívtam randira egy srácot, de akkor még nagyon fiatal voltam, meg az teljesen informális helyzet volt, egy fesztiválon találkoztunk, nem az volt, hogy ő a munkahelyén dolgozik, én meg vásárló vagyok. Fogalmam sincs, hogy csináljam úgy, hogy ne legyek túl nyomulós, hogyan tudnám úgy intézni, hogy teljesen szabad kezet kapjon, simán mondhasson nemet, ha nemet akar mondani, anélkül, hogy akár neki, akár nekem túl kínos lenne. (Tudom kezelni a nemet, ha nemet mond, hát nemet mond. De mivel csak a munkaidejében tudnám megkérdezni, így mindenképp el akarom kerülni, hogy kellemetlen helyzetbe hozzam, ha nem jövök be neki és nemet mondana). Mit mondjak, hogy mondjam? Bármi tippet, tanácsot szívesen fogadok.

2023. márc. 7. 16:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
49%
9# a lényeg , hogy kicsit tedd élvezetessé neki a meghódítasi folyamatot, hogy kelljen tennie érte , de legyen belátható a jutalom.
2023. márc. 7. 19:02
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Tudod a nevét? Ha nem mutatkozz be gondolom utána ő is megmondja a nevét. Megkeresed fb bejelölöd ott látod mizu és lehet írni is.
2023. márc. 7. 19:24
 13/18 A kérdező kommentje:
Srácok, simán megkérdeztem, hogy esetleg munka után inna-e velem valamit, mondta, hogy most nem jó neki, mert van programja, de holnap igen. Telefonszámot cseréltünk, és holnapra van egy ranim.
2023. márc. 7. 21:45
 14/18 anonim ***** válasza:
79%
Juhuu!🔥
2023. márc. 7. 21:46
 15/18 anonim ***** válasza:
Na írtam, hogy kérdezz rá az a legbiztosabb.
2023. márc. 7. 21:48
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Na, jól alakult a dolog?:D
2023. márc. 9. 21:38
 17/18 A kérdező kommentje:
Akit érdekel, jól alakultak a dolgok. Másnap randiztunk, mondta, hogy én is szimpatikus voltam neki, és azóta többször randiztunk és aludtunk egymásnál, együtt vagyunk, bemutatott a barátainak és az édesanyjának, én is bemutattam a barátaimnak. Nagyszerű embert ismerhettem meg benne, friss még a dolog, de nagyon örülök neki, boldog vagyok és szerelmes, ő is annak tűnik, már kimondta, hogy szerelmes belém :) Madarat lehetne velem fogatni, nagyon jól érzem magam vele, nagyon hálás vagyok, hogy ő megtörtént velem, szeretem :)
2023. ápr. 23. 00:22
 18/18 anonim ***** válasza:
Nagyon szuper! Sokáig kedves kérdező! Hajrá-hajrá! :D
2023. ápr. 23. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!