Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összezavar a srác?
1-2 hete elkezdtem neten beszélgetni egy fiúval, pár napja megvolt az első randink is ami nagyon jól sikerült, a srác egyáltalán nem rejtette véka alá, hogy mennyire tetszem neki, hozott nekem csokit, sokszor megölelt, ha egymás mellett ültünk átkarolt, egyfolytában bókolt és olyan szemeket meresztett rám, hogy jaj.
Sokat nevettünk és iszonyat jókat beszélgettünk, komolyan egy másodperc csend nem volt köztünk, mindig tudtunk valamiről beszélni.
A randi végén még egy arcra puszit is kaptam és már kérdezősködött a következő találkozóról.
A probléma csak ott van, hogy ami már a randi előtt is feltűnt, hogy neten viszont egyáltalán nem olyan mint élőben.
Értem ezt úgy, hogy élőben szuper mosolygós, beszédes, humoros, karizmatikus volt, de amikor neten beszélgetünk eleve sokszor órák múlva kapok választ és akkor is csak valami egy-egy szavas valamit.
Nem igazán dob be témákat, nem igazán kérdez, egyszóval nem próbálja vinni a beszélgetés semennyire.
Nekem kell folyton törnöm a fejem, hogy most mit írjak erre vagy arra vagy, hogy milyen témát dobjak be amiről esetleg tudnánk beszélni.
Nem tudom ez most mit jelent, gondolom azt, hogy annyira nem érdeklődhet irántam mint azt gondoltam eddig.
Mindezektől függetlenül az első randink után megírta nekem, hogy a következő randin már nem az arcomra szeretne puszit adni.
Ez teljesen összezavar.
Vannak ilyen emberek amúgy akik személyesen tudják csak kifejezni önmagukat és ezért olyanok írásban mintha robotok lennének kb?
Nektek mi a véleményetek? Akar tőlem egyáltalán bármi komolyat ez a srác?
22/L
13:24
Nem azt mondom, hogy hozzá mennék 1 randi után de tényleg annyira jó volt vele, talán életem legjobb első randija volt pedig semmi extrát nem csináltunk csak beültünk egy helyre dumálni, de egyszerűen annyira klappoltunk, hogy elképesztő. Nagyon szimpatikus a srác és szeretnék minél közelebb kerülni hozzá.
Nem lehet kivédeni, hogy szex után ne lépjen le még hónapok után sem, aki csak arra megy annak mindegy, hogy te mikor fekszel le vele, melletted fektett meg más lányokat tiszta lelkiismerettel.
Ha úgy érzed, hogy nem nyújt annyit mint amit te igényelsz, akkor stoppold az ismerkedést.
Tök érthető, hogy rosszul esik, mert neked tetszik nagyon és főleg úgy, hogy a randi előtt sokkal többet írt.
Jobban belegondolva azt gondolom, hogy a végkimenetel a kettyintés, direkt húzza az agyad, hogy rajta filózz. Szólt előre, hogy a következő randin többet vár el. Holott nem kéne elvarni semmit, nincs törvényben, hogy 3. randi után a kufirc legyen a terítéken. Vagy orális kényeztetés. Igazi bunkó. Méghogy remélem több lesz... Rohadt gyorsan blokkold a remenykedo pöccsét azt ajánlom, úgyis csak kefelni akar.
"Nekem kell folyton törnöm a fejem, hogy most mit írjak erre vagy arra vagy, hogy milyen témát dobjak be amiről esetleg tudnánk beszélni."
Miért kellene?? Te folyton írogatsz és egyszavas válaszokat dob oda? Ennek mi értelme? Ha nem keresnéd, valószínű, hogy ő magától nem írogatna.
"Mindezektől függetlenül az első randink után megírta nekem, hogy a következő randin már nem az arcomra szeretne puszit adni."
Szerintem nem komoly szándékkal foglalkozik veled. Ezt bezzeg le tudta írni?
Élőbe is a testiség felé terelte a szót? Miket beszéltetek? Mert ez az ölelgetés pár napos ismerettségnél elég bizalmaskodó. Neked ez belefér?
"Tudom mi legyen, csak én személy szerint pl ezután a randi után annyira lelkes lettem, hogy szívesen beszélgetnék vele többet de ő tényleg nagyon keveset ír."
Te zavarod össze magad.
Egyértelmű a szitu. Nem ír, mert nem kíváncsi rád. Magadból kiindulva te nem írsz annak, akire kíváncsi vagy? Na ugye. Te beszélgetnél vele, ő meg bejelenti, hogy következő alkalomkor már nem az arcodra ad puszit. Aztán megint találkoztok, akkor se írogat majd, csak annyit, hogy kövi alkalom majd jól megd*g.
Nekem ez jön le, de te tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!