Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit jelent az,ha egy csaj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent az,ha egy csaj minden féle kérés ráutalás nélkül küld magáról félmeztelen képet?

Figyelt kérdés

Randizgatok egy 19 éves csajjal,élőben nagyon félénk visszahúzódó csendes típusú lány( szerintem még szűz).

Viszont Messengeren több bikinis képet,bugyis képet, félmeztelen képet küldött magáról, úgyhogy egyáltalán nem kértem,nem is utaltam rá,hogy akarok ilyet.

Totál nem tudok kiigazodni a csajon.

2023. márc. 5. 12:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
38%
Jaj micsoda mellebeszeles. 19 eves. Most ez a trend, hogy minden kislany bugyiban mutogatja magat a neten. A batrabbak nyilvanosan instan, a felenkebbek meg csak chaten. Dicseretet var, mef erdeklodest es hogy megerositsd az onbizalmat azzal hogy olyanokat mondasz "azta de szep vagy". Hat ennyi. Amugy mitol is lenne hulye vagy erkolcstelen mikor ma mar mindenki ezt csinalja, az 50 eves marika neni is a festett szemoldokevel kidobott cicikkel a gorog nyaralason egy baranysult folott?
2023. márc. 5. 14:22
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
Bekattant.
2023. márc. 5. 14:33
 13/17 anonim ***** válasza:
50%

#11:

Lehet hogy "ez a trend", de szerencsére vannak még normális értékrenddel rendelkező fiatalok, akik legyen bármi is a "trend", normális nevelést kaptak és nem mennek "csordaszellem" szinten a rossz irányba.

Nagyon sok fiatal van akiknek van önbecsülése és nem attól várja a megerősítést ha a neten "kivetkőzik" önmagából.

Birka módjára meg nem kell azt csinálni amit mások csinálnak, ehhez kell a tartás, a normális értékrend, jó családi alapok, intelligencia stb.

De sajnos ennek igen sokan híján vannak azért is majmolnak másokat, mert ez a "trend".

2023. márc. 5. 14:45
 14/17 anonim ***** válasza:
49%
Nokben is van ilyen..
2023. márc. 5. 15:38
 15/17 anonim ***** válasza:
25%
még hogy az ötös jót írt.. :DDD a lányok sokkal inkább ki tudják fejezni magukat mint mi.. már 10 éves koruktól kezdve. honnan veszitek hogy nem tudná megoldani hogy felfigyelj rá.. és inkább meztelenkedik? mi pasik is így fejezzük ki a szexuális vágyakozásunk mért lenne ez máshogy a nőknél? mutogatják magukat csak max máshogyan.
2023. márc. 5. 15:51
 16/17 anonim ***** válasza:
46%
Hidd azt hogy csak neked küldi😂😂😂
2023. márc. 9. 10:43
 17/17 anonim ***** válasza:
0%

5,10,11 Ment a zöld, végre egy normális hozzászólás ami nem csak leszólja a másikat.

Szili minta nélkül persze hogy nem tudja hogy kell viselkedni. Sajnos rendes kapcsolata sem lesz az idővel, amíg meg nem tanulja hogy kell azt kezelni. Mivel nem fogja tudni kezelni, csak kényszerből összejön azzal akit látni fog (nem a kérdezőre gondolok) és próbálja a szar kapcsolatát megtartani. Ezekből eléggé nehéz kilépni.

Nem vagyok kapcsolat függő, de sajnos én is estem olyan hibába hogy egy halott kapcsolattal foglalkoztam. Persze más okból, de az most lényegtelen. Csak későn jön rá az ember hogy mit vétett.

Később neki is rosszul fog esni és mást fog erről gondolni. Lehet itt rajta nevetni és viccet csinálni, de sajnos ez nem normális és semmiképp sem elítélendő közben. Segítségre van szüksége, mivel a szülei nem nevelték meg és nem volt ott mellette egyik sem szinte.

2023. márc. 9. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!