Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fontos, hogy a parodnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fontos, hogy a parodnak hasonló családi háttere legyen, mint neked?

Figyelt kérdés
2023. márc. 4. 21:05
A kérdező szavazást indított:
Igen, fontos, hogy hasonló legyen a családja, mint az enyém.
Nem szempont egyáltalán.
33 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Egészen addig nem szempont, amíg nincs negatív hatással a kapcsolatunkra.
2023. márc. 4. 21:24
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül, ha mindketten kulturáltan állunk a másikhoz, közösek a célok, abban az esetben ebből szerintem nem lesz probléma.
2023. márc. 4. 21:27
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Épp ellenkezőleg. Olyan semmiképpen ne legyen, mint az enyém 😂
2023. márc. 4. 21:35
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Teljesen más a családi háttere, és nem számít semmit.
2023. márc. 4. 22:13
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem valami bűnöző a családja akkor nem zavar,ha nem olyan a családi háttere,mint az enyém.
2023. márc. 4. 23:15
 6/8 anonim ***** válasza:
80%
Véletlenül se legyen olyan, épp az ellenkezője. Úristen az kéne még, hogy anyós olyan legyen, mint anyám 🤣
2023. márc. 5. 02:43
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sokkal fontosabb, hogy az értékrendünk legyen hasonló.Bár ez is változhat az évek során, ez a tapasztalatom.
2023. márc. 5. 08:01
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon jó családi hátterem van. Szeretjük egymást és összetartók vagyunk. A szüleim minél több helyre vittek minket a húgommal gyerekként és igyekeztek mindent megadni nekünk. Annak ellenére hogy nem voltak olyan hú de magas fizetéssel megáldva. Talán kicsit éltünk csak az átlag felett. A nagyszüleim is nagyon támogatók a mai napig.

Felnőttként azt gondoltam hogy hasonló helyről érkező párt kell találnom mert csak így lehet hasonló az értékrendünk. Tévedtem. A barátom borzasztó körülmények között élt. Nem volt rendesen fűtés nem mentek nyaralni nem kaptak soha semmi plussz (csoki chips fagyi stb) mert nem futotta rá. Szívszorító a mai napig belegondolni hogy amíg én gyerekként télen a 30 fokban ültem a nappaliban a kandalló előtt addig ő vacogott. Vagy hogy amíg én a horvát tengerparton búvárkodhattam a családi nyaraláson 3-4 évente addig neki csak a ház kertje jutott.

Ennek ellenére egy nagyon felelősségteljes ember lett belőle aki jól bánik a pénzzel. Hasonló a gondolkodásmódunk. Hasonló az értékrendünk. 🥰

2023. márc. 5. 09:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!