Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randi végén csók?
Szerintem azt csináld, hogy randi végén átöleled, aztán amikor elengeded az ölelésből, akkor küldesz felé jelet, hogy megcsókolnád, pl felváltva nézel a szemébe és az ajkára, majd lassan közeledsz hozzá. Ebből tudni fogja a lány és ösztönösen vagy hagyja vagy elfordul, lehajtja a fejét. De nem baj, ha elutasít, mert akkor szája helyett arcára adsz egy puszit, aztán egy mosoly és ő pedig tudni fogja, hogy semmi baj, majd, ha te is készen állsz már:)
Azért írom ezt így le, emrt én pontosan így jártam egy sráccal. Nagyon tetszett, bejött a stílusa, kedves mosolya, és az állatokat is szerette, mint kiderült, szóval egyszerűen elkapott, de mégsem mertem az első randi végén a csókot, de ennek meg volt az oka, viszont ő pont ezt csinálta, hogy biztosra menjen, puszit csinált a csókból. És akkor már legszívesebben megcsókoltam volna, mert annyira aranyos volt. Következő randinak már a végét sem vártuk meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!