Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randi végén csók?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randi végén csók?

Figyelt kérdés
A véleményeteket szeretném kérni. Holnap randizok egy lánnyal, aki eddig nagyon szimpi, szerintetek ha nagyon jól sikerül a randi akkor beleférhet a végén egy csók? Sose voltam ebbe túl jó hogy érezzem mikor van ott a pillanat. Mindetten 20-as éveikben vagyunk.

2023. márc. 3. 14:23
1 2
 11/11 anonim válasza:

Szerintem azt csináld, hogy randi végén átöleled, aztán amikor elengeded az ölelésből, akkor küldesz felé jelet, hogy megcsókolnád, pl felváltva nézel a szemébe és az ajkára, majd lassan közeledsz hozzá. Ebből tudni fogja a lány és ösztönösen vagy hagyja vagy elfordul, lehajtja a fejét. De nem baj, ha elutasít, mert akkor szája helyett arcára adsz egy puszit, aztán egy mosoly és ő pedig tudni fogja, hogy semmi baj, majd, ha te is készen állsz már:)

Azért írom ezt így le, emrt én pontosan így jártam egy sráccal. Nagyon tetszett, bejött a stílusa, kedves mosolya, és az állatokat is szerette, mint kiderült, szóval egyszerűen elkapott, de mégsem mertem az első randi végén a csókot, de ennek meg volt az oka, viszont ő pont ezt csinálta, hogy biztosra menjen, puszit csinált a csókból. És akkor már legszívesebben megcsókoltam volna, mert annyira aranyos volt. Következő randinak már a végét sem vártuk meg.

2023. ápr. 16. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!