Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randi végén csók?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randi végén csók?

Figyelt kérdés
A véleményeteket szeretném kérni. Holnap randizok egy lánnyal, aki eddig nagyon szimpi, szerintetek ha nagyon jól sikerül a randi akkor beleférhet a végén egy csók? Sose voltam ebbe túl jó hogy érezzem mikor van ott a pillanat. Mindetten 20-as éveikben vagyunk.

2023. márc. 3. 14:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy belefér
2023. márc. 3. 14:26
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól sikerül a randi és mindketten akarjátok, akkor miér tne?
2023. márc. 3. 14:27
 3/11 anonim ***** válasza:
Persze hogy belefèr.
2023. márc. 3. 14:59
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, en miltkor olyan csajjal randiztam, aki első randin már egy bókot is túl korainak tartott és kiosztott, bele se merek gondolni, mi let volna, ha megfogom a kezét vagy közelìtem számat hozzá.
2023. márc. 3. 15:15
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell siettetni😌 hagyd nyugodtan a masodik, harmadik randira. Ha "neheztel" emiatt a lany annak úgyis hangot ad. Ha meg számára ez korai akkor lesz egy kinos megmoccanásod.
2023. márc. 3. 16:02
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!😊
2023. márc. 3. 16:14
 7/11 anonim ***** válasza:
0%

Nálam első randin már szex is volt. Ezenkívül egy barátnőmet leszámítva az összeset megcsókoltam már az első randin.

Szóval igen, simán belefér a csók. De azt a lánynak is akarnia kell.

2023. márc. 3. 17:29
 8/11 anonim ***** válasza:
58%

Még valami: nem muszáj a randi végén. Lehet hamarabb is, ha a csaj is benne van.

De én csak a saját tapasztalataimat írtam le. Neked nem engem kell utánozni, hanem légy önmagad. Ha pl. a 2. randin látod jónak a csókot, akkor tégy úgy.

#7 voltam.

2023. márc. 3. 17:30
 9/11 anonim ***** válasza:
75%
Én tolakodónak érzem. Meg amúgy is szeretek "várni" rá.
2023. márc. 3. 17:48
 10/11 anonim ***** válasza:
60%
Több oras elso randi vegen belefer de inkabb masodik
2023. márc. 3. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!