Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedésnél milyen hobbi az, ami számodra pozitív és mi negatív?
Viszonylag átlagos hobbikra gondoltam, nem nagyon elborult dolgokra.
Ihlet kedvéért írok párat: különböző sportok, valami művészettel kapcsolatos (rajz, festés, kézműves dolgok, fotózás, éneklés, zenélés, írás stb), olvasás, filmnézés, állatokkal kapcsolatos, túrázás, horgászás, meccs nézés, játék, sütés/főzés, közösségi média...
9
Utazni szeretek, pl városnézést, tengerpartozást, de hegyet mászni nem tudok.
Negatív: túlzott mértékű meccs nézés, pc, vagy videó játék
Pozitívum: zenélés, túrázás, képzőművészet, konyhaművészet (hehe, csak meg akarom úszni a főzést)
#13 vagyok és nő.
Kedves #5, én is lovagolok! Érdekes, hogy ezt negatívumként írtad, több pasitól hallottam már, hogy nem szeretik, mert órákra elszakad a barátnő ilyenkor otthonról és a pasikat nem is érdeklik a lovak. Na meg költséges. (Magamnak álom, nem finanszírozó kell)
Csak gondoltam megemlítem. Hát ez van. Mi meg a meccsnézést utáljuk-többnyire. 😜
Nekem kifejezetten pozitív: zenélés, színházba, koncertje járás, fotózás, festés, bizonyos sportok, főzés/sütés, de lehet bármi más is.
Ami viszont negatív nekem: motorozás, foci nézés, meccsre járás, biciklitúra (bocsi, én nem fogok), vadászat
"utazni igen, túrázni nem? érdekes..."
Szintén.
Mi köze a kettőnek egymáshoz?
Pozitívum: zenélés, festés/rajzolás, túrázás, városnézés, kiállításra járás, színházba járás, foci (nézés is és játék is), kosárlabda, olvasás
Negatívum (vagyis inkább olyan, ami engem nem vonz/nem érdekel): állandó utazgatás, autók (főleg a sport, a veterán érdekes), fotózás, gamerkedés, kocsmázás, diszkóba járás (nem az én stilusom), biciklizés, gyúrás
Kedves #17!
Vannak sznob csajok, ott is, ahol én lovagolok, tipikus miss pichak, de normálisak is. Mellesleg nem feltétlen a gazdagok sportja. Nyilván, nincs ingyen, de saját ló nélkül nem annyira vészes ha heti 2x elmész lovagolni. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!