Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, volt már olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, volt már olyan, hogy egy lánynak csak szexre kellettetek?

Figyelt kérdés
Vagy ez csak lányokkal szokott előfordulni?
2023. febr. 28. 13:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen, volt, és mikor ezt megtudtam, szakítottam.
2023. febr. 28. 13:32
 2/12 anonim ***** válasza:
87%
Volt. Illetve.. lett volna, ha belementem volna. Nagyon hamar nyilvánvalóvá vált a helyzet, így inkább kihagytam a lehetőséget. Nekem a szex az érzelmekről is szól, nem csak puszta fizikai kielégülésről. Ki is volt akadva a csaj, hogy sokan mások örülnének ennek. Én erre csak azt mondtam, hogy akkor lehet próbálkozni másoknál.
2023. febr. 28. 13:33
 3/12 anonim ***** válasza:
72%
Volt, engem nem zavart, tapasztalatot szerezni megérte.
2023. febr. 28. 13:42
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Volt, egyszer.

Szép volt, az a pár hét.

2023. febr. 28. 13:45
 5/12 anonim ***** válasza:
77%

Kb 15 körül voltam amikor volt egy csaj aki kb üldözött a szerelmével:D Nem nézet ki rosszul, de elég zűrös volt. MÁrmint érzelmileg. Küldött kérés nélkül meztelen képeket is meg minden. És egyszer mikor találkoztunk ő úgy készült, hogy na akkor most rámveti magát meg minden, de én távol tartottam. A végén borult a bili, ott bőgött szegény én meg mondtam, hogy sjanálom, de maximum csak kihasználnám, kapcsolatot nem akarok tőle. Ere mondta, hogy neki az is jó.

Oké, ez nem az az eset amikor pusztán csak szexet akar, de a lényeg, hgoy az is megtette volna neki, ha csak az lett volna. Persze nem mentem bele, volt neki épp elég baja, nem akartam tetézni.

2023. febr. 28. 13:51
 6/12 anonim ***** válasza:
28%
Sajna nem volt pedig készségesen álltam volna rendelkezésére ! ;)
2023. febr. 28. 13:55
 7/12 anonim ***** válasza:
90%
Volt, teljesen korrekt módon eleve erre "szerződtünk", csak én jobban elkezdtem kötődni.. elmondtam neki és lezárta a dolgokat, akkorrosszul esett, de utólag azt mondom, hogy korrekt volt.
2023. febr. 28. 14:12
 8/12 anonim ***** válasza:
8%

Pffffff, nem :)

38F incel

2023. febr. 28. 14:58
 9/12 anonim ***** válasza:
47%
Sajnos nem.
2023. febr. 28. 15:07
 10/12 anonim ***** válasza:

#7!

Arra szerződtetek? Papírt írtatok róla hogy csak szex, semmi más?

2023. febr. 28. 16:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!