Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit szólnátok,ha a lányotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok,ha a lányotok bejelentené otthon,hogy randizgat egy 32 éves pasival?

Figyelt kérdés

Sejtettem,hogy randizgat valakivel,de mikor bejelentette hogy a 4. Randin is túl van ezzel a 32 éves pasival, azt hittem hogy elájulok.

Nyílván nem tilthatom el tőle,ilyenkor mit kellene tennem?

2023. febr. 26. 14:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
27%
Mivel 10 éves a lányom, így elsőre furcsának találnám! :D
2023. febr. 26. 15:50
 12/15 anonim ***** válasza:

Őszintén semmit. Ilyenkor dől el az (szerintem), hogy egy szülő mennyire volt jó a gyereknevelésben. Nem azért mert a csávó 32. Ez önmagában még nem sokat jelent. Hanem, hogy majd kiderül, hogy a lányod hogyan kezeli. Kapásból azt mondanám, hogy úgyse akar komolyat és úgyse maradnak együtt. De ha ez így is van, igazából mi van abba. Nem minden kapcsolat v viszony tart örökre. Igen, itt jön az, hogy a csaj hogyan tudja kezelni ha így vagy úgy alakul. Ha esetleg a csávó pár hónap után lelép, mert neki ennyi volt, akkor mi lesz? Majd kiheveri.

A másik: persze átlagosan elmondható, hogy ebben a korkülönbség, ennyi, még sok. De azért nem minden 32 éves ugyanolyan.

Amikor olyan 20-21 voltam, egyetemista, volt a bátyámnak egy nagyon jó barátja, aki akkor volt 29-30. Szóval elég nagy volt köztünk a korkülönbség, de nagyon jól kijöttünk és láthatóan tetszettem neki. Anyum is ismerte, sokat járt hozzánk a srác, rendes pasas, gyerekvállalás és hasonlók meg nem voltan nála napirenden. Anyum még örült is volna ha összejövünk.

Én nem akartam semmit tőpe, csak haverként tekintettem rá es tudtam, hogy engem máshova fog vinni az élet, tudtam hogy hosszú távon nem működne, nem lett semmi.

De nyilvánvaló volt, hogy komolyan érdeklem pedig volt köztünk 9-10 év és nem a kora miatt nem lett semmi. Ilyen is van.

2023. febr. 26. 16:09
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
Mi vagy te agg szűz??? Tán maga nem pasizott??!!!
2023. febr. 26. 17:25
 14/15 anonim ***** válasza:
Tiltani nem lenne értelme,mert felnőtt már és megoldja valahogy.Beszélnék vele és ennyi.
2023. febr. 26. 22:41
 15/15 anonim ***** válasza:
A kislányom óvodás szóval elvinne a mentő....de előtte a 32 évest:-)
2023. febr. 27. 05:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!