Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 fölötti hölgyek ti randiznátok egy 32 éves pasival?
Nem randiznának.
Aki ezt itt akarja megtudni az felejtős.
Ha megvan a kémia, és piszkosul oda van értem, meg én is érte, akkor a kor nem számít.
Mivel ilyen még nem történt velem, maradnak a negyvenes férfiak. Engem ők nyűgöznek le.
Van egy férfi, akivel sokat összefutunk a boltban és egymásra mosolygunk. Nem tudok még róla semmit, de ahogy telnek-múlnak a hetek, egyre szimpatikusabb. Fogalmam sincs, hogy mennyi idős, az a tipus, aki 30-42 között szinte bármennyi lehet - de vele abszolút elmennék kávézni akkor is, ha kiderülne, hogy 32 :)
Szóval csak úgy random szerintem nem randiznék fiatalabb pasival, de ha ilyen organikusan kialakulóban van valami, ami jó, ott nem lenne akadály nekem, hogy fiatalabb.
A randi után pedig rengeteg mindenen múlik, hogy hosszútávon működhet-e a dolog, hiszen a két életszakasz kritikusan eltérhet egymástól (például családvállalás szempontjából). De most csak a randira kérdeztél rá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!