Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha nem lenne párod, akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem lenne párod, akkor szerinted könnyen találnál társat?

Figyelt kérdés
2023. febr. 25. 23:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nincs párom, nehezen találok társat.
2023. febr. 25. 23:17
 2/14 anonim ***** válasza:
87%
Nincsen párom, de alapvetően nem is tőröm magam azért, hogy ez megváltozzon. Alkalmatlannak érzem magam az egészre, sok bennem a csalódás és nem tudok olyan lenni, mint amit egy nekem tetsző normális intelligens nő szerintem megérdemelne.
2023. febr. 25. 23:19
 3/14 anonim ***** válasza:
25%

Erősen vonzom az ellenkező nemet, de ez nem biztos, hogy elég a társtalálásra.

Talán igen. Két korombeli férfi is van - két különböző társaságban - akik őrült módon faltak a szemükkel. De ha akarnának valamit úgyis lépnének...

Persze valamennyire meg is adtam a lehetőséget egyiküknek (említettem közös angol nyelvtanulási lehetőséget.)

A másik esetben pedig hozzászóltam egy éppen aktuális előadás témájához. Gondoltam, hogy veszi a lapot. Bár ki tudja...

2023. febr. 25. 23:25
 4/14 anonim ***** válasza:
7%
Van párom, és igen, mert nő vagyok
2023. febr. 25. 23:27
 5/14 anonim ***** válasza:
53%

Ha lenne párom, nem keresnék mást.

Meg ezzel kapcsolatban az jutott eszembe, hogy mikor vágytam társra, akkor sose talált rám a szerelem. Eddig mindig olyankor jöttem össze valakivel, mikor a legkevésbé számítottam rá.

2023. febr. 25. 23:43
 6/14 anonim ***** válasza:
57%
Nincs párom és fogalmam sincs, mert engem egy pasin kívül a többi nem érdekel. Észre se veszem, ha próbálkoznak. Ha akarnék, biztos találnék.
2023. febr. 25. 23:43
 7/14 anonim ***** válasza:
63%

Egyetértek az 5-ös válaszolónak azzal a megállapításával, hogy amikor vágytam társra, nekem sem jött össze.

Nekem is akkor jött a kapcsolat, mikor tényleg nem számítottam rá (szinte egyszerre több is majdnem...)

3-as válaszoló voltam.

2023. febr. 25. 23:46
 8/14 anonim ***** válasza:
81%

Bármikor találnék szexre valakit.

De párkapcsolatra nehéz lenne. Kevés az olyan férfi aki normális ertekrenddel bír, hasonlítunk, normális munkája van és egy fokkal szebb az ordognel. A többségnek ezek közül valami hiányzik.

És amelyikben mind megvan annak úgy 85 százaléka csak szexet akar.

2023. febr. 26. 01:20
 9/14 anonim ***** válasza:
69%
Engem azok találnak meg akiknek megváltoztathatnékjuk van, pedig sosem fogok megváltozni senkiért/senkinek.
2023. febr. 26. 02:29
 10/14 anonim ***** válasza:
79%
Nincs,már feladtam
2023. febr. 26. 10:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!