Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek red flag,h a pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek red flag,h a pasi kb 3. setalos talira kikoti,h ne vigyem a kutyam?

Figyelt kérdés

A kutyam nem ugat,nem harap,kedves aranyos,jol szocializalt,jol nevelt. Vele is aranyos.

Budapest belvarosaban a kutyat beengedo boltokba fendszeresen bejarunk a kornyekunkon es agyba fobe simogatjak.

Azt beszeltuk meg,h setalunk.

Raadasul o elhagyatott helyre menne kulvarosba en meg emberek koze belvarosba.

30-asok vagyunk.

#thriller #érdekesség #Kamerazott kornyek
2023. febr. 23. 17:06
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
10%

19, 20!

Az nekem egy külön dolog. Kinyithatja a pici száját és mondhatja ő is, hogy ő inkább nem menne ilyen elhagyatott helyre. Nem tűnik egy szívműtétnek a mondat kimondásának nehézsége..

2023. febr. 23. 20:17
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

Hát ja, de ha bele gondolsz az is gáz, hogy ilyet fejtegetni kell. "Miért akarod, hogy elhagyatott helyen találkozzunk és a kutyát se vigyem?" Aaaaa inkább kérdező sztem k*rva gyorsan felejtsd el, mert nagyon para. Nem kell ez neked.

2023. febr. 23. 20:31
 23/31 anonim ***** válasza:
8%
Hát attól függ, hogy neked az-e.... engem nem érdekelnek a kutyák, szóval nekem nem lenne az, de ha te amúgy is mindenhova magaddal viszed... nyilván ki fog jönni, hogy ő ezt nem akarja (ahogy most se akarta).
2023. febr. 23. 21:25
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
Ha ezt így, ebben a formában, akkor nagyon az, részemről nem is lenne több randi. Mert ha mondjuk MEGKÉR, hogy ne vidd a kutyát, mert szeretné, ha moziba mennétek, az még rendben van. De a "kiköti" és az "elhagyatott helyre sétálni" - örülj neki, hogy már a 3. randinál kiderült, és nem pazaroltál erre a pasira több időt.
2023. febr. 23. 21:35
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelműen nem mennék elhagyatott helyre egy viszonylag ismeretlen férfival.Az meg,hogy nem viheted a kutyát valahol érthető lehet,ha nem szereti az állatokat vagy idegesíti a kutya.
2023. febr. 23. 22:36
 26/31 A kérdező kommentje:

17) Ez egy tekintelyt parancsolo komoly jo kondicioban levo sportos kutya. Pont az a lenyeg,h a keregetot meg szemetnepseget tavoltartja a puszta kinezetevel seta kozben,ha olcsobb belvarosi keruletben vagyunk. Tehat evente 1x akarja vkinmegsimogatni. Kb az,akinek szinten ilyen van vagy hasonlo es rajong ertuk.

A kutyam kenyerre lehet kenni . A pasit nem bantja es nem terrorizalja. Igazabol kedveli,de nem nyomul ra ,nem nyalogatja stb.

Egy jo baratom mindig keri,h hozzam a kutyat,ha parkba megyunk vagy setalunk pont ezert,mert a szemetnepseg tavolmarad tolunk.

2023. febr. 24. 06:20
 27/31 A kérdező kommentje:
Nekem az jon le,h onzosegbol akarja a kutyat lerazni. Mert egysltalan nem zavarja semmiben.
2023. febr. 24. 06:23
 28/31 anonim ***** válasza:
100%

Rengeteget randiztam, de egy kivétellel mindig otthon hagytam a kutyákat, mert a partnerre voltam kíváncsi.

(Az egyetlen kutyás randi viszont pont a 4. ker. Dunaparton volt, pont oda vétek nem vinni az ebet.)

Ha sehova sem mész a kutya nélkül, azt jobb már a kezdetben tisztázni, van, akinek nem pálya, hogy a párja folyamat szimbiózisban van egy szőrlénnyel. Ez nem feltétlenül önzőség, lehet, csak nem illetek össze.

2023. febr. 24. 12:39
 29/31 harebell ***** válasza:
73%
#27 A kutya egy dolog, de miért ragaszkodik az elhagyatott helyhez? Ha szeretnél is találkozni vele, csakis valami forgalmasabb, központibb helyen. Inkább a kutya jelenlétéből engedj (egyelőre, később ezt majd úgyis megbeszélitek, ha lesz egyáltalán később), mint ebből.
2023. febr. 24. 14:43
 30/31 Sunshinedoll ***** válasza:
63%

Sztem az a red flag h 30 évesen a harmadik randi sétálós, ráadásul "elhagyatott helyen" bármit is jelentsen.

Most komolyan, 30 évesen ne sétálni vigye már az ember randizni a másikat, mint vmi kutyát.

2023. febr. 24. 21:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!