Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek red flag,h a pasi kb 3. setalos talira kikoti,h ne vigyem a kutyam?
A kutyam nem ugat,nem harap,kedves aranyos,jol szocializalt,jol nevelt. Vele is aranyos.
Budapest belvarosaban a kutyat beengedo boltokba fendszeresen bejarunk a kornyekunkon es agyba fobe simogatjak.
Azt beszeltuk meg,h setalunk.
Raadasul o elhagyatott helyre menne kulvarosba en meg emberek koze belvarosba.
30-asok vagyunk.
19, 20!
Az nekem egy külön dolog. Kinyithatja a pici száját és mondhatja ő is, hogy ő inkább nem menne ilyen elhagyatott helyre. Nem tűnik egy szívműtétnek a mondat kimondásának nehézsége..
Hát ja, de ha bele gondolsz az is gáz, hogy ilyet fejtegetni kell. "Miért akarod, hogy elhagyatott helyen találkozzunk és a kutyát se vigyem?" Aaaaa inkább kérdező sztem k*rva gyorsan felejtsd el, mert nagyon para. Nem kell ez neked.
17) Ez egy tekintelyt parancsolo komoly jo kondicioban levo sportos kutya. Pont az a lenyeg,h a keregetot meg szemetnepseget tavoltartja a puszta kinezetevel seta kozben,ha olcsobb belvarosi keruletben vagyunk. Tehat evente 1x akarja vkinmegsimogatni. Kb az,akinek szinten ilyen van vagy hasonlo es rajong ertuk.
A kutyam kenyerre lehet kenni . A pasit nem bantja es nem terrorizalja. Igazabol kedveli,de nem nyomul ra ,nem nyalogatja stb.
Egy jo baratom mindig keri,h hozzam a kutyat,ha parkba megyunk vagy setalunk pont ezert,mert a szemetnepseg tavolmarad tolunk.
Rengeteget randiztam, de egy kivétellel mindig otthon hagytam a kutyákat, mert a partnerre voltam kíváncsi.
(Az egyetlen kutyás randi viszont pont a 4. ker. Dunaparton volt, pont oda vétek nem vinni az ebet.)
Ha sehova sem mész a kutya nélkül, azt jobb már a kezdetben tisztázni, van, akinek nem pálya, hogy a párja folyamat szimbiózisban van egy szőrlénnyel. Ez nem feltétlenül önzőség, lehet, csak nem illetek össze.
Sztem az a red flag h 30 évesen a harmadik randi sétálós, ráadásul "elhagyatott helyen" bármit is jelentsen.
Most komolyan, 30 évesen ne sétálni vigye már az ember randizni a másikat, mint vmi kutyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!