Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek red flag,h a pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek red flag,h a pasi kb 3. setalos talira kikoti,h ne vigyem a kutyam?

Figyelt kérdés

A kutyam nem ugat,nem harap,kedves aranyos,jol szocializalt,jol nevelt. Vele is aranyos.

Budapest belvarosaban a kutyat beengedo boltokba fendszeresen bejarunk a kornyekunkon es agyba fobe simogatjak.

Azt beszeltuk meg,h setalunk.

Raadasul o elhagyatott helyre menne kulvarosba en meg emberek koze belvarosba.

30-asok vagyunk.

#thriller #érdekesség #Kamerazott kornyek
2023. febr. 23. 17:06
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
96%

Én írtam a #3 hozzászólást. Értékeljétek má azt is le. Köszi.

🚩🚩🚩🚩

2023. febr. 23. 17:48
 12/31 anonim ***** válasza:
21%
én is cringelek seriuosba when valaki ilyen csicska ingles szavakkal akarja intelligensnek mutatni magát, a másik nagy kedvencem még a de viszont xDDDDDD
2023. febr. 23. 17:54
 13/31 A kérdező kommentje:

Mindekit felpontoztam.

Gyorsan akartam kiirni. Red flag=veszjoslo jel. Bocs az angolert.

Kulvaros 4. Ker Dunapart pl.

2023. febr. 23. 18:07
 14/31 harebell ***** válasza:
97%
Önmagában még azt, hogy ne vidd a kutyád, még meg is tudnám érteni, bár érdekelne az indoka. De mi az, hogy külvárosi elhagyatott hely??? Oda semmiképp nem mennék randizni, és így már az is gyanússá válik, hogy nem viheted a kutyát.
2023. febr. 23. 18:08
 15/31 anonim ***** válasza:
92%

"ingles szavakkal akarja intelligensnek mutatni magát"

A kérdező szerintem nem ilyen szándékkal használta a red flag kifejezést. Ne lássunk már bele mindent, ami nincs is. Inkább mindenki írja le a kérdésre irányuló választ. Amivel lehet is segíteni, nem csak személyeskedni meg b*szakodni.

2023. febr. 23. 18:08
 16/31 A kérdező kommentje:
Megfigxeltem,h szinte minden halaleset (emberoles)meg emberrablasnak koze van a vizhez.
2023. febr. 23. 18:09
 17/31 anonim ***** válasza:
11%

Gondolom a 3. randira már megunta, hogy egyfeszt a kutya körül forog minden, és nem lehet két lépést megtenni és beszélgetni seholse, mert mindenki megy és simogatja a kutyát, ő meg nem tud megismerni téged.

De ezek szerint téged se annyira érdekel a pasi, ha inkább magaddal viszed mindig a kutyádat, hogy ne kelljen a pasira koncentrálni.

2023. febr. 23. 18:28
 18/31 anonim ***** válasza:
100%

És az elhagyatott hely? Arra mi szükség?

2023. febr. 23. 18:30
 19/31 anonim ***** válasza:
100%

18) jaja, csesszék meg a nők, ha figyelnek a vészjelekre, mert féltik a biztonságukat. Meg mit képzel, hogy egy parkos sétára kutyával menne, biztos nem is érdekli a pasi... /s

Ugyanitt, ha egy nő elmegy egy ilyen randira és megtámadják: "minek ment oda". 🤦‍♀️

2023. febr. 23. 18:33
 20/31 anonim ***** válasza:
82%

Ez igy elég para. Elsőre azt gondoltam hogy csak nem szereti a kutyákat, ami mondjuk ebben a helyzetben szerintem alapból kizáró ok.

De még az is, hogy direkt elhagyatott helyre menjetek... Ha szerencséd van csak megakar dugni (bar nem tudom azt télen hogy), nem pedig kibelezni...

2023. febr. 23. 20:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!