Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ha randiznátok egy sráccal és beszélgetés közben kiderülne, hogy incel mit tennétek?
Az nem zavarna, ha kiderül, hogy nem volt nővel.
Az zavarna, ha az a típusú incel, aki itt gyk-n szokott tobzódni, hogy "na, én incel vagyok, amúgy tökéletes, csak nem jóképű és nem gazdag, az összes nő pénzéhes felszínes aranyásó r...c"...
Az incel definíció szerint az (a férfi), akinek 6 hónapnál régebben volt szexuális kapcsolata nem prostituálttal. Ez a definíció. Én mondjuk ebből a szempontból IS incel vagyok, meg abból is, hogy a csajok átnéznek rajtam, nem állnak szóba velem. Másokkal igen, velem nem. Ez ilyen.
38 f incel
33.
A hathónapos marhaságot nem tudom miérttaláltad ki
Önhibájukon kívül élnek cölibátusban, nagyjából ez a jelentése. Legtöbbször férfiak.
Asszem a femcel a női változat. És mostanra igaz lett az, hogy ez átment nőgyűlöletbe. Az ilyen embereknek magasak az igényeik. Szóval nekik egy modell kaliberű nő kéne. Legyen okos, kedves, barátságos, na meg nagy mellek, jó test. De utóbbiak ugye a modell kaliber. De ő maguk viszont vagy átlagos, vagy átlag alatti kinézetűek. Nem nagyon adnak a külsejükre, nincs önbizalmuk. És nem voltak nővel még.
Asszem a 80-as, 90-es években indult. Egy nő hozta létre, kibeszélni a helyzetét. Talán neki sem volt nagyon párkapcsolata és frusztrált volt? De jó indíttatásból indult az internetes oldala. Jó légkörrel. Ezt vették át férfiak, akik a nőket hibáztatták az állapotuk végett. Már a 2000-es években nyiltan nőgyűlölet volt, erre is biztatják a hasonló sorsúakat. Nem tudom hogy pontosan hogy van, de a nőknek mindenképpen könnyebb kapcsolatot kialakítaniuk. A kapcsolat minősége most mellékes. Ha meg kevesebb a férfi, mint a nő, akkor biztosan marad jópár, akiknek nem jut muff. Ezek közül nem mind lesz ilyen szélsőséges, de akad közöttük, aki elhiszi ezt a f.szságot.
De utána lehet nézni, a google pontosan leírja az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!