Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ha randiznátok egy sráccal és beszélgetés közben kiderülne, hogy incel mit tennétek?
9.
Ne legyél már sötét! Előtte nem akartak vele ismerkedni!
12.
Oké látom a problémát! Nem tudod mit jelent a szó:
De a sötét jelentése sem megy úgy látom.
14.
Sajnos DE!
Nem, nem ugyanazt jelenti, bár biztos van egy jelentősebb átfedés a kettő csoport között. A szűz az egyszerűen szűz, sose szexelt még (lehet nem is szeretne, mert például aszexuális), míg az incelek mögött általában áll egy (korcs) ideológia:
"An incel (/ˈɪnsɛl/ IN-sel, a portmanteau of "involuntary celibate"[1]) is a member of an online subculture of people who define themselves as unable to get a romantic or sexual partner despite desiring one.[2][3][4] Discussions in incel forums are often characterized by resentment and hatred, misogyny, misanthropy, self-pity and self-loathing, racism, a sense of entitlement to sex, and the endorsement of violence against women and sexually active people."
17
Nem érdekel a wikipedia hivatalos szótárbó másoltam az eredeti jelentését a többi csak belemagyarázás!
A kérdésre válaszolj ha tudsz!
Nem érdekel vita másról!
Amit te linkeltél és amit én linkeltem, megférnek egymás mellett, nem ellentétjei egymásnak. Az egyik a szószerinti jelentése, a másik a tartalmi fogalma.
Szűzzel ismerkednék, incellel nem.
Szerintem elég sokan válaszoltunk normális stílusban a kérdésre.
De akkor még egy válasz.
A stílusodból ítélve, ha el is jutsz az első randiig, tuti nem lesz második.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!