Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Odamenjek a kiszemeltemhez?
Új suli, új környezet...
Minden reggel vonattal járok suliba és megtetszett egy fiú, akit majdnem minden reggel megpillantok a vonaton. Szemezni nem nagyon tudunk, mert csak pár pillanatra vétjük látni egymást.
Nagyon megfogott a kisugárzása. Nem tudom, hogyan ismerkedhetnék meg vele, hiszen mindig a haverjaival jár, akik többségben kemény rockerek (én is amúgy :p ). Félek, ha odamegyek és megszólítom, kinevetnek vagy egyszerűen akkor jövök rá, hogy nem jövök be a srácnak.
Barátnőm szerint nincs csaja, de a vonatállomáson láttam, hogy egy csaj megöleli. Lehet, hogy csak ártatlan ölelésről van szó vagy ennél többről?
Válaszaitokat előre is köszönöm.

hát oda mész és félre hívod a srácot:)
ha nem akarja ott hagyni a barátait és azt akarja h előtte mond akkor lehet h már nem is kéne vele foglalkoznod:)
de hát egy próbát megér azért:P:)
előre is sok szerencsét
16/L
Köszönöm válaszodat.
Velem csak az a gond, hogy még a gondolattól is beleborzongok, hogy a haverjai előtt kell vele beszélnem. Nagyon gyáva vagyok ilyesmikhez sajnos. Erőt gyűjtök még :)

de egyébként én is félős vagyok:DXD:$
de azért próbáld meg:D
és nincs mit:P

egy próbát megér:D
de majd akkor írd már le lécci h mi volt:D
most már kíváncsi vagyok:P
megirom :P ha lesz vmi
multkor egyedul volt egy haverjaval egy kabinban, en meg nem mertme odamenni hozzajuk, pedig igazan megtehettem volna, ilyen lehetosegem megegyszer tuti nem lesz :(

dee lesz majd tuti:)
csak várnod kell lehet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!