Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igaz, hogy nyugaton már zaklatásnak számít ha ránézel egy nőre?
2023. febr. 20. 08:57
11/13 anonim válasza:
Nem, kurtára nem mindegy, hogyan néznek rá kire…
Van az a habzószájú mindenkitmegbasznék tekintet tipikus incelek arcán, na az zavar minden nőt, nem csak nyugaton.
12/13 anonim válasza:
11. Egy dolog, hogy zavar valami, másik dolog az, hogy az bűncselekmény-e.
Ép elmével én is tudom, hogy nem tennék minden dolgot a világon a törvény által büntethetővé, ami zavar engem.
Érdekes, hogy mindig a liberálisokat kell emlékeztetni arra, hogy mit is jelent a liberalizmus pontosan.
13/13 anonim válasza:
Nekem semmi gondom azzal, ha néhány gusztustalan viselkedésképtelen elfajzott agyú férfitársamat megráncigálják kicsit jogilag mert gusztustalankodik a nőkkel.
Pedig nem hogy liberális nem vagyok, de annyira szélsőjobboldali vagyok, hogy még SS tetoválást is találsz rajtam. De vaskeresztem is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!