Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikortol szamit zaklatasnak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikortol szamit zaklatasnak?

Figyelt kérdés

Exem nem akar rolam leszakadni mindenfele uruggyel hivogat(na) jarkal utanam, emaileket kuldozget. Tobb mint feleve szakitottam vele. Utana meg tartottuk a kapcsolatot volt hogy talalkoztunk is parszor egy kozos programon belul de nem volt semmi koztunk csak idotoltes. Annak idejen rajtunk kivul allo okok miatt szakitottam vele kesobb azert talalkozgattunk hogy bennem hatha feleled iranta valami de nem. O errol tudott is hiszmindent egy az egybe oszinten mindig elmondtam. (Nem hulyitettem.!)

Multheten annyira be is sokalltam tole hogy o meg mindig remenykedik hogy (sokadjara!) is megmondtam neki vilagosan hogy nem

Illunk ossze ennyi. Utana elkezdett fillereskedni, en pedig megirtam neki hogy hagyjon beken mert letiltom. Letiltottam azota rejtett szamrol hivogat folyamatosan, emaileket kuldozget.....

2019. júl. 23. 09:31
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Cserélj számot és e-mail címet.
2019. júl. 23. 09:41
 2/7 A kérdező kommentje:
100 eve ez a szamom es az email cimem egy majom miatt nem fogom lecserelni.
2019. júl. 23. 10:00
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nézd kérdező, ha az egyszerűbb megoldás nem felel meg neked, akkor tűrd a zaklatását vagy jelentsd fel.Esetleg várj még pár hetet, hónapot, vagy kitudja mennyi időt, hogy végre tudatosuljon benne, hogy leszrod.Ha a türelmed ennyire végtelen, akkor ez lesz a megoldás.Másképpen nem fogsz tőle megszabadulni, mivel valami nincs rendben nála agyilag.Én a helyedben az egyszerűbbet választanám.Számcsere és emailcsere.De lehet élvezed, csak magadnak sem vallod be.
2019. júl. 23. 10:54
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez de szánalmas
2019. júl. 23. 11:06
 5/7 A kérdező kommentje:
Masodik. Epp ez az hogy a turelmem nem vegtelen es a kerdesem is arra iranyul hogy ez zaklatasnak kinosul e , mert sokszor lenyeges dolgokkal sem foglalkoznak a rendorsegen ezert egy felesleges kort megszeretnek uszni ha ez meg egy kis gyerekcsinynek minosul es nem zaklatasnak. :)
2019. júl. 23. 11:18
 6/7 anonim ***** válasza:
Állísd be hgy csak számkijelzéssel hívjanak.
2019. júl. 23. 14:47
 7/7 A kérdező kommentje:
Iphoneon hol lehet? Nem talaltam meg.
2019. júl. 23. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!