Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magas jóképűként ha valaki elkezdi magát kigyúrni vékonyból izmossá akkor normális, ha egyre több nőnek tetszik?
"Ez tetszik a legtöbb nőnek leginkább?"
Ízlések és pofonok, nekem a 50 cent fajta test nem jön be, hiába izmos, inkább a szálkás szexi férfi testet preferálom.
[link] - De pl. ő 2 között van szerintem. Kifejezetten tetszik az arca és a kezei. Kézmániás vagyok, de a lényeg nem minden a test, az arc is számít.
#4:
Ki állított olyat, hogy akarok tőle valamit? Nem ismerem. Csak jól néz ki.
Az ilyen pasiknak jellemzően a párjuk is sportoló, így maximálisan megértik, hogy a jó test sok munka.
2-6.
Az összes amit linkeltetek ezekhez mindhez sok-sok év munka és kitartás kell. Amikor azt írják a nők, hogy nem kell nekik túl izmos férfi, akkor a Mr. Olympiákra gondolnak kb, csak elég az "átlagosan" izmos, az pedig ezek amiket linkeltek, de ezekhez is sok év kitartó edzés kell és ez sem az "átlagos". Meg bizonyos szint felett már aki X izmos, azok szteroidoznak, nem lehet drogok nélkül egy nagyjábóli szint fölé menni.
Nem baj ez, csak vicces. Képzeljétek el, hogy valaki 5 évig edz keményen és úgy néz ki utána, mint a képeiteken valamelyik pasi, már izmosabb az emberek 99%-ánál. Erre mondja neki egy csaj, akivel összejön, hogy "Én nem szeretem a nagyon izmos férfiakat, nekem te pont jó vagy így átlagosan izmosként." Azért LOL
Én szeretem az izmos kart és a tónusos testet,a legtöbben így vagyunk vele,persze a túlpumpált,, dzsíájdzsók" már nem férnek bele, az túl mű.
Nyilván én is vonzóbb vagyok így, hogy kezd látszani a heti többszöri torna a testemen,mint amikor kevésbé voltam feszes és volt súlyfeleslegem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!