Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal korban az a normális ha az ember 3-4 hónap alatt tud párt találni?
Figyelt kérdés
Én már évek óta (4 éve) nem találok még ismerkedésre sem lányt, meg korábban is csak kalandok jöttek össze, kapcsolatom nem volt még.
Sokan pár hónap alatt találnak párkapcsolatot, ez lenne a normális a 25 év körülieknél?
2023. jan. 26. 18:38
1/4 anonim válasza:
Ha férfi vagy akkor igen, a nők a pénzes.... köhömm köhömm akarom mondani érett idősebb férfiakat preferálják.
2/4 anonim válasza:
Normális social skillekkel rendelkező emberek esetében igen, persze több oka lehet, ha valakinek tovább tart annak ellenére, hogy minden oké vele, pl. egyszerűen nem találkozik olyannal, aki megfogná. Ha nem is keres aktívan, akkor lehet tovább tart.
3/4 anonim válasza:
Nekem is volt többször, hogy évekig nem volt senkim, pedig fiatal nő vagyok. Mert olyannal nem akartam összejönni, akivel nem érzem azt, hogy tartós lehetne és megfogna. Meg sokszor csak ilyen "fent vagyok Tinderen de csak ha unatkozom, nem találkozom senkivel" időszakaim voltak. Aktív társkereséskor hamar összejött :D De persze olyan is volt, hogy kb másfél évig bántott, hogy megcsalt az exem, és nem akartam összejönni senkivel addig, amíg ezen nem vagyok túl, mert nem akartam rávetíteni a bizalmatlanságomat egy ártatlan srácra.
4/4 anonim válasza:
Ez nem korfüggő. Esetleg annyiban, hogy a fiatal kor nem pozitívum a hölgyek szemében, sokkal kisebb a merítésed. Amint elmúlsz 24, nem fogod tudni levakarni magadról a nőket.
Úgyhogy nyugi, addig foglalkozz picit magaddal inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!