Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az megbánthat egy lányt, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az megbánthat egy lányt, ha megkérdezem tőle ismerkedéskor vagy első szex után, hogy ő autista/asperger-szindrómás-e?

Figyelt kérdés

Én asperger-szindrómás, vagy ha úgy tetszik enyhén autista vagyok. De ne a filmekben látott szélsőségekre gondoljatok, a legtöbben inkább csak azt mondják rám kicsit csendes és furcsa vagyok, de viszonylag jól funkcionálok. Mivel jól nézek ki, ezért mindig befogadtak minden társaságba és a nőkkel való ismerkedés is viszonylag jól megy. A problémám az csak bőven a felnőtt koromban derült ki késő huszonévesen, viszont azóta hogy kiderült teljesen más szemmel látom magam és jobban megnyugodtam, elfogadtam magam. Sokszor megtaláljuk egymást ismerkedéskor a csinos, helyes, de visszafogott és szégyenlős lányokkal. Nem azt mondom mindenki autista, aki introvertált, de azért utólag visszagondolva szerintem voltam már életemben 2-3 olyan nővel, akik szintén valamilyen szintű diagnosztizálatlan autizmusuk volt. Pl. előtte szinte semmi fizikai érintés, semmi tetszés kifejezése, alig vagy semennyire nem mert a szemembe nézni, de volt három randink és végül mégis szexeltünk alkalmilag. (Az autisták is ugyanúgy vágyhatnak alkalmi szexre, mint a nem autista emberek.) Ez egy vékony, szép lány volt, akit szerintem szintén maximum csendesnek gondolnak, mert a szép, rendezett emberekről valahogy nem gondolnák, hogy autisták, erről olvastam is.

A kérdésem, hogy ha ismerkedem egy lánnyal és ezt sejtem róla, megkérdezzem vajon, ha máskor nem a szex után, hogy autista-e? Ezzel lehet sokan nincsenek tisztában magukról, mondom nekem is 27-28 évesen derült ki, hogy az vagyok.

2023. febr. 18. 22:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%

Ne azt, hogy az-e. Inkább, hogy tud-e olyat magáról, hogy valami ilyenhez lehet köze. Indulj ki picit magadból. legalább is magamból kiindulva, én bármire rákérdeztem világ életemben és egy évtizeden keresztül mikor mondták, hogy így nem illik, úgy kényelmetlen, azt feleltem, hogy a kérdésem ártalmatlan, a másik dolga a benne lévő negatívumok rendezése, és a zavara felém való kikommunikálása. Tőlem már nem egyszer kérdeztek mindenfélét, autizmust is, ilyenkor elmondom, hogy hát igen enyhén van egy kis ez meg az. Nem pont mi enyhén autisták vagyunk, akiknek nem okoz szociális alapú érzelmi kellemetlenséget az ilyen kérdés?

Ja mi van ha nem az.., hát taff shit. :D Kérdezz rá kedvesen, hogy érződjék, hogy nincs utalás.

10#, Te vagy fogyatékos. :) Mi csak máshogy kalibráltak vagyunk. Te viszont beteg, hiányos, és káros vagy.

Hallottál savant-ról? Szerinted ő fogyatékos? :D Végül is csak majdnem minden képességben jobb, mint egy átlag ember, csak közben zenei kreativitása és memóriája olyan, mint egy 3000 IQ-s emberé. :))

Egódból le kéne faragni pár száz százalékot, manó.

2023. febr. 19. 05:47
 12/12 anonim ***** válasza:
27%

Aki nem pofázik megállás nélkül, az autista, aki meg sokat pofázik, az hiperaktív. Lényeg, hogy mindenkire aki nem a tetszőleges sávba illő káposzta, arra rakjunk valami bélyeget és lehetőleg még gyógyszerezzük is be. 🤮

Ne legyél már ostoba, hogy még hagyod is magad!

Az autista az már fogyatékos, nincs enyhébb formája, fogyatékos és az is marad. Láttam már egy két ilyet, egyik a szomszédban lakik, itt nőtt fel a szemünk előtt. Már húsz éves, de értelmileg kb hat.

Nyilván sértő rákérdezni.

Te nem sértődnél meg, ha egy csaj rákérdezne, fogyatékos vagy-e?

2023. febr. 19. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!