Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondtatok már le programot a menstruációtok miatt?
Kepes, de minek eroltetni nem kotelezo programokat?😂 Maximum dolgozni bejar az ember, ha ahhoz eleg jol van, ennyi. De nekem mi lenne abban jo, ha elmennek egy programra, de kozben kellemetlenul erzem magamat?
Nekem nincsenek ajulos gorcseim, megis ha itthon vagyok aznap, egesz nap fentrengek es semmit nem csinalok. Mert megtehetem. Ahogy egy programot is lemondhat barki, minden joga megvan hozza.
2023. febr. 18. 04:37
"Értelmes felnőtt ember képes élni a saját teste működésével..."
Akkor te egy 3 napos hígfosás alatt is mész kirándulni?
2023. febr. 18. 06:58
13/20 anonim válasza:
"Értelmes felnőtt ember képes élni a saját teste működésével..." te de voltál még szarul menses alatt. Értelmes felnőtt meg megérti,hogy szarul vagyok,és nem tudok menni. Ha megsértődik ezen bárki,aakkor annyit is ér a kapcsolat.
2023. febr. 18. 08:15
14/20 A kérdező kommentje:
Dolgoztam már úgy, hogy émelyegtem és nagyon erős vérzésem, ízületi fájdalmaim és görcseim voltak. Nem mindig segít a fájdalomcsillapító. Legalábbis a rossz közérzeten nem. Szerencsére nem túl gyakori, hogy ennyire nehezek legyenek ezek a napok. De amit nem muszáj, nem erőltetek ilyenkor. Nem szokásom a menzesz mögé bújni.
Ha olyan a program, hogy jobbnak latom lemondani es nem vesz karba semmi penz, akkor lemondom.
2023. febr. 18. 08:45
Csak strandolást mondtam le néha, azt se mindig.
De nekem nagyon laza mentruációm van,a hangulatomra is ritkán hatott, 34 napos volt a ciklusom és nem tartott sokáig + gyenge volt a vérzés.
Most szedek fogamzásgátlót így fix időpontban jön meg, de még lazább és még rövidebb (1-2 nap), szóval én mennék.
Ha olyan lenne, mint neked, akkor kihagynám. Meg fogják érteni, nyugi.
2023. febr. 18. 09:08
Én is mondtam már le programot, sőt olyan is volt hogy annyira rosszul voltam, hogy dolgozni sem tudtam.
2023. febr. 18. 09:30
Én egy menstruáció miatt biztos, hogy nem mondanék le semmilyen programot. De hát ti tudjátok.
2023. febr. 18. 10:38
Simán. Ha idegen helyen vagyok és vérzek, másra nem tudok figyelni, csak arra, hogy mikor cseréljek, tele vagyok-e már, hol a vécé, lesz-e kuka, lesz-e szappan... ez nem program, ez kb olyan, hogy dísznek ott vagyok.
2023. febr. 18. 14:53
Megindokolod az illetőnek? Ha igen,akkor rendben van, viszont ha semmi indokot nem adsz a lemondasra,akkor gáz.
2023. febr. 19. 22:02
Kapcsolódó kérdések: