Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jogos ha nem szeretnék vele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos ha nem szeretnék vele többet menni? Férfiak mi a véleményetek az ilyen férfiról?

Figyelt kérdés
Azt mondja hogy ő szegény, egyéjszakázni voltunk. Abban volt ilyen kis randiféleség is, mondta hogy a szállásba nem tud adni, azt elfogadtam és kifizettem én (19k Ft).Utána elmentünk étterembe, ahol azt hittem hogy felesben fogunk fizetni, viszont ő ott is tartotta a blokkot hogy fizessem az övét is. Együtt az is olyan 18k kórül volt. Viszont mondtam neki hogy nem értem miből gondlolta hogy az nem feles, meg amúgy sem volt már annyi pénzem.Érdekes ekkor elő tudott húzni egy tízezrest. A másik ezentúl az volt hogy a fogamzásgátló árát is egyben én álltam.

2023. febr. 17. 18:57
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
91%
Jogos, de te miért fizettél mindent? :D
2023. febr. 17. 19:00
 2/14 A kérdező kommentje:

Csak a szállást fizettem, a kajáját nem

A fogamzásgátlót meg muszáj voltam, mert nem akarok terhes lenni

2023. febr. 17. 19:01
 3/14 anonim ***** válasza:
89%
Szépen lehúzott annyi szent. Ettől függetlenül jogos, de ennek egyértelműnek kéne lennie megkérdezés nélkül.
2023. febr. 17. 19:02
 4/14 A kérdező kommentje:
Eseményutáni...hagyjuk az incelezést légy szíves
2023. febr. 17. 19:07
 5/14 anonim ***** válasza:
49%
Török sorozatban volt vagy mexikói? Mert megnézném. Mi a címe?
2023. febr. 17. 19:08
 6/14 anonim ***** válasza:
78%
Most akkor esemény utáni vagy fogamzásgátló? Kiszakad a gumi, ti meg étterembe mentek nőgyógyászati klinika helyett? Hihető.
2023. febr. 17. 19:12
 7/14 anonim ***** válasza:
67%

Baszki, lefekudtel vele óvszer nélkül? :D

Hát az a te dolgod nyilván, hogy te fizeted az árát, miért szexeltel vele kondom nélkül? Akármit elkaphattal (volna).

A szállás is olyan dolog, hogy nem lett volna muszáj, csoda, hogy a kajaert ő fizetett. :D

Tényleg ennyire éhes voltál a f@szr@?Megmondta, hogy nincs pénze... Nem jogos a részedről semmi.

Te akartad őt, saját akaratodbol tettél mindent. Miért kened ő rá?^^

2023. febr. 17. 19:13
 8/14 A kérdező kommentje:

Utolsó azért ez nem így van.

Mikor mondtam hogy nekem nem futja az ő kajáját is a pénzem + legalább ezt vállalja felesben, és mikor nekem nem volt, akkor bezzeg elő tudott húzni pénzt, pedig előtte játszotta hogy max 2 ezer van nála.

Az meg nem úgy volt...időrendben írtam le a kérdést, étterem után volt a dolog

2023. febr. 17. 19:18
 9/14 anonim ***** válasza:
79%
Esemény utáni mint fogigátló? Mekkora troll vagy bammeg! :D
2023. febr. 17. 19:22
 10/14 anonim ***** válasza:
83%

De kit érdekel? Lefeküdtél vele óvszer nélkül és még te is fizetted a szállást, mert annyira vágytál a dorongjára.

Majd hülye lenne nem elfogadni ingyen amit lehet.

Te vagy a hibás ebben az egészben, fizettél neki, mint egy prostinak. Jól járt. 😂

2023. febr. 17. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!