Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak tesztelhet vagy annyira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak tesztelhet vagy annyira megsem erdeklem?

Figyelt kérdés

Eloszor is nagyon koszonom annak, aki hajlando ezt vegig olvasni.

Elkezdtem ismerkedni egy lánnyal, meg a beszelgetes elejen el tunt egy hetre, aztan irta, hogy nagyon sajnalja, maganeleti problemak, stb... Lehet, hogy kicsit naiv hozzaallas reszemrol, de nem latok bele masok eletebe, szoval nem feltetlenul akartam a legrosszabbra gondolni az elejen, hogy "ha nincs lo, jo a szamar" alapon elovett volna (bar benne van a pakliban).

Itt hangyafasznyit beindult valami, felreerthetetlenul utalt tobbszor is arra, hogy komolyan szeretne megismerni es nagyon hamar benne volt egy talalkozoban, ami szerintem nagyon jol sikerult (korabbi elmenyeimhez kepest). Meg aznap irtam neki, hogy jol ereztem magam veled, o meg irt, hogy szivesen talalkozna meg. Aztan masnap sem (ma) szivodott fel, ment a beszelgetes meg es ugy tunt, mimtha megint celozott volna ra, hogy erdeklem, aztan 2 feltehetoen gyenge vicc utan ugy tunik, mintha eltunt volna. Elbizonytalanitott, hogy az o szemeben nagy hulyeseget irtam volna (ennel cifrabbakat is szoktam masoknak es jol kezelik, szoval hatalmas faszsag nem lehetett) vagy annyira meg sem erdekelnem es felreertettem ot vagy csak tesztelne a turelmemet?

2023. febr. 16. 20:13
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Vaaagy nem lehet ennyiből tudni, miért nem lehet, hogy simán csak dolga van, és nem ér mindig rád? Ha jól érzed magad, akkor folytassátok, amikor ráértek. vagy ha nem tetszik neked amit csinál, el lehet köszönni. Nem vagyunk gondolatolvasók.
2023. febr. 16. 20:24
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Honnan tudjuk? Dolga is akadhat. Azelőtt is foglalt volt. Magányügy.

Talizz még vele, ne nyomakodj és elvalik.

2023. febr. 16. 20:32
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Lehet épp más dolga volt, azért tűnt el. Így, hogy ma is beszéltetek, még nem biztos, hogy ezzel lerázott. Majd ha holnap se válaszol, akkor gyanakodhatsz. Amúgy így, hogy a viccelődésed utánt tűnt el, lehet az volt az oka. Lehet mások jól kezelik, neki meg nem fért bele, akár kiábrándító is lehetett számára, ha olyan jellegű vicc volt.
2023. febr. 16. 20:37
 4/4 anonim ***** válasza:

Ugyan...

Egy "baj van egyébként" kérdésre sem tudnak válaszolni, csak elolvasni.

Engedd el őt! Ha érdekelnéd,keresne, minden más Kifogás!

2023. febr. 19. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!