Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek? Tesztelhet így egy nő vagyis próbára tehet?
Ez mind csak kifogás. Ha valakit akarok, akkor nem tesztelgetem, nem húzom az időt, nem keresek kifogásokat, hanem vele akarok lenni és kész.
Aki így viszonyul a másikhoz, ahogy a kérdésben le van írva, az nem akar tőle semmit, csak túl gyáva megmondani, ezért gyárt hozzá indokot. Ha kerested volna, akkor meg az lenne a baj.
Én időkérést egyetlen alkalommal tartok elfogadhatónak: ha valaki épp egy szakításon van túl, és nem biztos benne, hogy tényleg annyira vonzódik a másikhoz, hogy lehet belőle valami, vagy csak szarul érzi magát, mert magányos, aztán...
De akkor is az lenne a korrekt, ha azt mondaná, figyelj, keress meg egy hónap múlva, akkorra tudok vmit mondani (ha tényleg az a régimódi típus, hogy ő nem kezdeményez).
Más esetben én azt mondanám, hogy vagy akarsz, vagy nem, ha most azt mondod, hogy szünet, nálam is szünet, de örökre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!