Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit kezdjek egy olyan sráccal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kezdjek egy olyan sráccal aki alig beszél?

Figyelt kérdés

December elején ismertem meg egy buliban,1 hét múlva taliztunk és annyira kínos volt,csak ültünk,én felhoztam valami témát,kérdezgettem akkor beszélt,de ha nem mondtam semmit ő sem,volt hogy kínomban már nevettem,hozzám se mert érni,semmi.Egyszer poénból még mondtam is,hogy hát mi nem sokat veszekednénk.A randi végén nagynehezen megcsókolt,na mondom ez is ennyi volt,ennek a fiúnak nem jövök be.Erre meglepett,mert másnap jött az üzenet,hogy alig tudott aludni állandóan én jártam a fejébe,meg hogy mennyire tetszem neki.Én csak pislogtam,mondtam is,hogy én pont azt hittem nem tetszem,erre hogy miért gondolok ilyet nagyon is tetszem neki.Jo mondom oké 2 hét múlva újabb tali,de ugyan ez volt,azt mondta hogy ő ilyen csendes tipus.Az oké,de kértem hogy kérdezzen bármit amire kíváncsi,erre hogy nem tudja mit kérdezhetne.Azota nem találkoztunk,de majdnem mindennap beszélünk írásban,elég keveset egyébként,de azért keres.Nem tudom mit tegyek mert úgy tűnik érdeklem,de nekem ez nem tetszik hogy nem tud beszélgetni,egyébként 10 év a korkülömbség ő 20 én meg 30 vagyok.Most gondolhatnék erre is,de előtte egy 21 évessel randizgattam,vele mégis olyan jókat beszélgettünk,hülyéskedtünk.

Legyek türelmes hátha csak félénk vagy inkább hagyjam?

2023. febr. 15. 19:23
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
12%
na ez egy plot twist
2023. febr. 15. 19:51
 12/30 Ollókezű Edward ***** válasza:
71%

2-es, 6-os, 8-as, a kérdező a nő, aki 10 évvel idősebb a fiútól.

Kérdező: Én hagynám. Mondjuk nem csodálkozok azon, hogy egy 20 éves srác nem tud mit beszélni egy 30 éves nővel.

Mondjuk 30+-os nőként tuti nem kezdenék 25-26 év alatti férfiakkal, de ez csak én vgyok.

2023. febr. 15. 19:52
 13/30 A kérdező kommentje:
Egyébként nem zavarna,de az túlzás hogy semmit ne tudjon mondani,kérdezni,én sem vagyok olyan beszédes,de azért valamennyit beszélek,főleg ha ismerkedek valakivel.
2023. febr. 15. 19:52
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy ez volt élete első randija.
2023. febr. 15. 20:00
 15/30 anonim ***** válasza:
53%

Érdekes, én pont az ellenkezője voltam.

16 éves koromtól, mindig tudtam mit mondjak és tegyek egy érettebb nővel, de a korombeliekkel meg...volt osztálytársnőm, akivel a "szia - szia" szintig is alig jutottam.

Sajnos ide vezet, hogy SOK fiúnak nincs FÉRFI példaképe, és fosik a MILF-től.

2023. febr. 15. 20:17
 16/30 Hans Pötterman ***** válasza:
77%
Szerintem kerüld,keress valakit akiben van némi élet,nem csak hálni jár bele a lélek...
2023. febr. 15. 20:29
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

Neked amúgy tetszik?

Ha igen akk párszor még találkozz vele hátha nyílik, illetve tanítsd :D

2023. febr. 15. 20:30
 18/30 anonim ***** válasza:
32%
30 éves nőként 20 éves pasi? Mi a baj a világgal? Benne van még a zsongás , ép hogy elkezdett élni.. Abban a korban van még amikor azt se tudja mit akar , hova tartozik, sex, buli, pia .Azért volt csöndes mert te felnőtt nő vagy ő meg még gyereknek érzi magát részben. Gondold át ezt , miért is egy 20 as kis fiúval kezdesz ki.
2023. febr. 15. 20:31
 19/30 anonim ***** válasza:
32%
Ha az anyja lennék nem engednélek a közelébe. Amikor ő még a játszó téren volt és fogocskázot te már 20 éves érett nő voltál.
2023. febr. 15. 20:33
 20/30 A kérdező kommentje:

Úr isten utolsó nem fogom megerőszakolni vagy bántani. 😀

Jó tényleg sok a korkülömbség,de ő mondja mindig hogy őt egyáltalán nem zavarja.

2023. febr. 15. 20:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!