Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vajon csak birtokolni szeretne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon csak birtokolni szeretne vagy zavarja, hogy nem állok vele szóba?

Figyelt kérdés

Egy buli alkalmával összefutottam a régi szeretőmmel, akit elég nehezen tudtam elengedni. De közben ott volt az új áldozat. Én igazán jól éreztem magam, de feltűnően zavarta az egész. Próbáltam levegőnek nézni ami egész jól is sikerült. Aztán lelépett az új nőcskével.

Vajon zavarhatta, hogy én keresztül néztem rajta?

2023. febr. 13. 16:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
82%
Sztem le se szart, akkora eresztés azért nem vagy
2023. febr. 13. 16:22
 2/13 anonim ***** válasza:
68%

Neki azért volt kínos, mert ha odamész, akkor mit mondjon a mostaninak? "Nahát itt az ágymelegítő-elődöd!" Esetleg viccesen egy faszos poént?

Kínos egy ilyen szituáció.

2023. febr. 13. 16:22
 3/13 anonim ***** válasza:
79%

Azerij sem mozgattál meg benne semmit. Ugyan miért is? Azelőtt se akart most meg új nőket kufircol.

Bebeszélted hamarébb magadnak.

2023. febr. 13. 16:40
 4/13 anonim ***** válasza:
67%
Azerij nem tudom hogy jött össze, szerintem-et akartam írni. 🤣
2023. febr. 13. 16:41
 5/13 anonim ***** válasza:
42%
Igazából csak nem akart kínos szitut az új nővel és kinézi belőled a jelenetrendezést, ennyi történt. Azért irigylem az arroganciádat :D
2023. febr. 13. 16:48
 6/13 anonim ***** válasza:
44%
Zavarja az egóját hogy boldog vagx nelkule. Azt hiszi utána csak sírni lehet. El van szállva magátol a s.ggfej
2023. febr. 13. 17:38
 7/13 anonim ***** válasza:
80%
Az új nője az igazi, téged meg csak lekúrt
2023. febr. 13. 17:56
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

"Én igazán jól éreztem magam, de feltűnően zavarta az egész. Próbáltam levegőnek nézni ami egész jól is sikerült."

Ja, qrvára jól sikerült!🙈

Rád se bagózott, te lested, hogy ugyan nézni fog-e téged, miközben új nővel volt ott és vele is távozott.

"Vajon csak birtokolni szeretne vagy zavarja, hogy nem állok vele szóba?"

Hogy miféle jó ember és helyzetismerő vagy, eszem megáll. 🤡

2023. febr. 13. 18:06
 9/13 A kérdező kommentje:
8-as te pedig egy igazi bunkó 🤣
2023. febr. 13. 18:27
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

9.

Bunkónak bunkó és a stílusa karcos, de van igazság abban amit ír.

2023. febr. 13. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!