Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogy a legtöbb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a legtöbb 40-es 50-es férfi inkább ha lehetne lehetősége 20-on vagy 30 éveseket szeretne maga mellett?

Figyelt kérdés

Én és a baratnőim már gondolkoztunk el ezen a kérdésen, találtunk is rá válaszokat, de szeretnék másoktól is véleményeket látni, hogy ti mit gondoltok erről?

Azért is gondolkodtunk el ezen, mert rengeteg ilyen korú férfi próbálkozik be nálunk, de nekünk nem tetszenek, hiszen túl idősek hozzánk természetesen(22-23 évesek vagyunk). Valahogy sose jöttek be nekünk az ennyivel idősebbek,(max 1-2különbség az még jó) de inkább a fiatalabbak. A kapuzárási pánik miatt van, vagy lehet mi is ilyenek leszünk idősebb korban, hogy a fiatalabb huszonéves fiúk fognak bejönni? Vagy automatikusan azt hiszik, hogy ha idősebbek, akkor tudnának fiatalabbakkal lenni?

Az értelmes válaszokat előre is köszönöm!

2023. febr. 13. 08:09
1 2 3
 11/21 Mathus ***** válasza:
9%
a 35+os nőknek ott vannak a "csomagjaik", a feldolgozatlan problémáik, rigolyáik, az alacsony libidójuk, a testszégyenük stb. a férfiaknak sikeresebbek a szociális ritusaik, ahol ki tudják beszélni, le tudják vetkőzni ezeket a frusztrációkat, nem pedig dunsztolják őket. normális emberek normális emberekkel akarnak összejönni, a hülyék nem kellenek senkinek, az erőforráspazarlás.
2023. febr. 13. 10:59
 12/21 anonim ***** válasza:
63%

FÉRFIKÉNT írom.

Matekozzunk!

Mondjuk 40+ vagyok. Keresek "korban hozzám illő" nőt, azaz 35 - 45 közti nőt.

Vegyünk 1000 nőt. Vond ki belőlük a következőket, akik nekem és hidd el a legtöbb pasinak nem kellenek.

- Ápolatlan.

- Kövér.

- 150 cm alatti - 190 cm feletti.

- Buta, nem okos, csak okoskodó.

- Aranyásó.

- Aszexuális.

- Sznob.

- Gyerekes!!!

- Színes bőrű exel rendelkező.

- Hitelekben úszó.

- Messze lakó. Ez nekem 50+ km.

- Vallási fanatikus.

- Libsi.

- Kutyás!!!

- C, ZS, A, etnikumú.

- Túl fiatal - túl öreg.

- Csúnya.

- Függő. Drog, pia, gyógy.

- Testi/mentális fogyatékkal élő.

- AZONNAL gyereket akaró.

És ennyi most elég is. Mennyi maradt az 1000-ből? És akkor még tetszek neki...ő is nekem.

2023. febr. 13. 11:51
 13/21 anonim ***** válasza:
74%

10

A nők meg a szexis félistenekhez, nem a kopaszodó, pocakos 40-es papához.

2023. febr. 13. 13:55
 14/21 anonim ***** válasza:
Nem sok közöd van az evolúcióhoz vagy biológiához, ugye? :D
2023. febr. 13. 15:47
 15/21 anonim ***** válasza:

Értem én a felméréseket, grafikonokat. De 40-es férfiként azt is tudom, hogy egy dolog, hogy kit döngetnék, és egy másik, hogy kivel kelek fel reggel.

Mint írtam korábban, igen, vannak 40-esek, akik buta 20-as lányokra hajtanak. Na nem azért, mert olyan csirkepörköltet rittyentenének a konyhában.

Normális önértékelésű, értelmes és szép 20-as lány nem áll le 40-es férfival, legyen az jómódú, híres, stb. Nem lehet megspórolni egy tapasztalt férfival a csalódásokat, a taknyoncsúszásokat, ráébredéseket, mert később az élet benyújtja a számlát kegyetlenül! 20-as lányok 20-as fiúkat keressenek, ha tartós kapcsolatot akarnak!

A 40-es krampusz is addig bírja, amíg a fenomenális szex mellett kezelni tudja a fiatal lány kínlódásait, csetlés-botlásait. Ha ehhez nincs elég türelme, vagy nem tudja tovább vakítani a csajt, akkor úgyis mást kell keresnie. Egy jó 35 fölötti, 40-es nő már túl van néhány sérülésen, és ha okos is lett az idők során, szerintem elég jó partnere tud lenni a férfinak. Ezt kell belátni, hogy egy idő után vagy komolyban gondolkodik a férfi, és nem 25 éves csajokat hajkurász, vagy nem lesz aki rányitja az ajtót, élhet akármilyen jómódban.

2023. febr. 13. 18:59
 16/21 Mathus ***** válasza:

#15: a mai huszonévesek, korai harmincasok kimondottan szilárd jellemnek mondhatók az egy generációval idősebbekhez képest. Pénzügyileg tudatosabbak, a kapcsolataikban magabiztosak, jól kommunikálnak. Én 46 vagyok, 26 évesen vettem az első lakásomat, sokminden voltam már akkor is, csak csetlő-botló nem.

Érdemes podcasteket hallgatnod, kb bármilyen (tudományos-ismeretterjesztő, hobbi, párkapcsolati) kategóriában, amit huszonévesek szerkesztenek, le fogod tenni a hajad.

2023. febr. 13. 20:53
 17/21 anonim ***** válasza:

" kimondottan szilárd jellemnek mondhatók az egy generációval idősebbekhez. Pénzügyileg tudatosabbak, a kapcsolataikban magabiztosak, jól kommunikálnak."

Ez most valami vicc?

2023. febr. 13. 23:28
 18/21 Senior Séf ***** válasza:
Sok fiatal csajnak evolúciós okokból jelent különös csáberőt őszülő halánték. Ezt a pasi is észreveszi, és aki mer a nyer alapon beprbálkozik másnál is.
2023. febr. 19. 18:02
 19/21 anonim válasza:

Mert a fiatalabbakat könnyebben lehet hülyiteni.Vannak nagyon jó 40-50-es nők is, de ők általában foglaltak és csak akkor tudjuk megkörnyékezni ha már elváltak vagy ha már szar a kapcsolat, míg a 20-30 éveseknek nem biztos, hogy van komoly kapcsolatuk. De 42 éves pasiként azt látom, hogy nagyon sok férfitársamnak, akiknek nem jó a házasságuk, igenis kapuzárási pánikuk van és úgy gondolják, hogy van lehetőségük felszedni egy fiatalabb, naiv csajt. De ez nehéz, mert mi is akkor voltunk jóképűebbek amikor fiatalabbak voltunk. Pedig szerintem nem vagyok rossz pasi, csak a barátaim is ezzel nyugtatják magukat, hogy vonzóbbak lettek az idő hatására. Megjegyzem nem rajonganak értünk a fiatalabb lányok.:D Ha Leonardo di Caprio lennék, más lenne a helyzet, de ő se nézki már jól, csak a pénz és a hírnév miatt vannak vele a csajok. Férfiként mindig kevesebb lehetőségünk lesz a másik nemnél, főleg ha öregszünk és nincs pénzünk, míg a nők, mivel náluk van az a bizonyos nemiszerv és mindig is fog kelleni valakinek, sok férfit megkaphatnak akár 50 évesen is. Ez az idő, hogy nekünk kedvez, ez olyasfajta áltatás nálunk, mint a nőknél, hogy a husis nők jobban tetszenek a férfiaknak. Biztos van olyan akinek bejön, de a többségnek nem, csak ha ott formás ahol kell, lásd kerek cici, segg, vékony csipő. Lássuk be, nem így szokott hízni az ember, hanem mindenhova. Ezért ha majd idősebb leszel, ne gondold, hogy nem fogsz kelleni a veled egykorúaknak vagy az idősebbeknek!! Én is itt leszek, 70 évesen.:'D Viccet félretéve, hogy példákat mondjak, szívesen lennék Jennifer Lopezzel vagy Jennifer Anistonnal, Anne Hathaway-el is, ha tudnék.

Ne hagyjuk ki Gal Gadodot se, de ő még 30-as korosztály ugye.

2023. febr. 23. 02:04
 20/21 anonim válasza:
Azt elfelejtettem írni, hogy milfként is könnyebb dolgotok van a fiatalabb generációnál, mint nekünk. Míg mi 20 évesen azon fantáziáltunk, hogy milyen lehet egy idősebb hölggyel, addig a fiatalabb lányok, csak pár évvel idősebb fiúra vágytak, ahogy írtátok. Nektek idősebb korotokra nincs szükségetek pénzre, hírnévre, hogyha leakartok feküdni egy nálatok sokkal fiatalabb csávóval és én ezeket azért mondom el nektek, mert sok pasi nem fogja, egóból. Mert már fiatalabb korunk óta zavar, hogyha nem tudunk megdugni egy nőt, nemhogy idősebb korban...:D aztán ezzel próbálunk titeket "megleckéztetni", hogy már csak ezért is, bosszúból. De én pont nem ilyen vagyok, mivel boldog házasságban élek az asszonnyal és ez keveseknek adatik meg.:)
2023. febr. 23. 02:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!