Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem hív el találkozóra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem hív el találkozóra?

Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel már láttuk egymást élőben,beszeltünk is pár mondatot. Ezután írt nekem facebookon, ott is levelezgettünk,de akkor sem hívott el találkozni, pedig a lehetőség megvolt. Így én hagytam. Közben nekem lett barátom fél évig tartott, de mikor már együtt voltam a barátommal akkor írt a másik, hogy mizu stb, én közöltem vele, hogy nem vagyok egyedül. Fel is fogta. De a fél év alatt Kb 3x is írt nekem, hogy mi van velem, kíváncsi volt hogy egyedül vagyok-e, mert sajnálja, hogy mikor lett volna lehetősége találkozni velem akkor nem jött, többet nem követi el ezt a hibát. Én már szingli vagyok, jeleztem neki, hogy ha gondolja,akkor van lehetőség talira. Ez volt kb 1 hónapja. Azóta 1x írt, de csak a semleges sablon írás, hogy vagy, mizu,mit csináltál ma kérdések oda-vissza. Azóta sem keresett. Ez miért van, hogy olyanokat írt, hogy legközelebb nem fogja elszúrni,ha tudna velem találkozni, amikor meg itt a lehetőség meg semmi nincsen részéről? Hülyített csak ?
2023. febr. 11. 12:58
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Vagy nem akar többet vagy fél.

Vagy csak tart tőled mert azt hiszi majd ha vele leszel is chatelsz más pasikkal hogy mostmár randizhatunk mert szingli vagyok. Ez elég gáz

2023. febr. 11. 13:10
 2/6 anonim ***** válasza:
89%

Valószínű most épp van valakije (a láthatáron), így nem veled akar találkozni, csak B opció vagy.

“Extrémebb” esetben csak azért tetszel neki, amikor kapcsolatban vagy, mert elérhetetlen vagy, de amikor már elérhetővé válsz, úgy nem olyan izgalmas.

Az is lehet, hogy besz.ri, csak a szája nagy, de nem mer elhívni.

2023. febr. 11. 13:10
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Magabiztosság nincs jelen nála/akadt más lány/más nőkkel ugyanezt műveli és egyszer majd sorra kerülsz/van párja/nem tetszel neki igazán.
2023. febr. 11. 13:11
 4/6 anonim ***** válasza:
51%
Régen sem érdekelted annyira,hogy lépéseket tegyen érted,és sajnos most sem!...
2023. febr. 11. 13:12
 5/6 anonim ***** válasza:
66%
Nem mindegy, ha csak azt tudattad vele, hogy már nincs kapcsolatod, vagy azt is, hogy randiznál vele. Lehet, azt hiszi, hogy csak fiú barátként kezeled.
2023. febr. 11. 13:40
 6/6 anonim ***** válasza:
85%
Cibáld ki a nyuszit a bokorból és írd meg neki, hogy ekkor és ekkor ott leszel, ha akar valamit, legyen ő is ott-találkozzatok vagy szedje lábát a bányába és ismerkedjen a szénnel;)
2023. febr. 11. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!