Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem hiszik el a nők ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem hiszik el a nők ezt az "egy jó férfi egyszerre több nőt is befoglal" dolgot?

Figyelt kérdés
Én is ezt élem meg jóképű férfiként, hogyha felmegyek tinderre ismerkedni, akkor kb. néhány hét alatt kis háremet alakítok ki és folyamatosan van 2-3-4 nő az életemben, akikkel szexelek és még jó pár, akiknek az érdeklődését lekötöm. Persze erre lehet írni a dacos, nőket férfizálni próbáló választ, hogy biztos ők is szexelnek másokkal, de a nők sokkal kevésbé így működnek és inkább egy jó férfit próbálnak monopolizálni és egy férfi sokkal könnyebben kitölti az érdeklődésüket. Persze nem állítom, hogy ez nem fordult elő soha, csak sokkal ritkább, meg a legtöbb nő a partnerei ilyen szintű váltogatásában, hogy egy időszakban vagy egymás után több férfival van semmi élvezetet nem lel. A nők valamivel jobban a minőségre, a férfiak valamivel jobban a mennyiségre mennek. És én még csak kispályás vagyok, mert pl. nem vagyok százmilliomos/milliárdos, vagy bár jóképű vagyok, de ismerek azért magamnál is vonzóbb férfiakat. Szóval van aki ezt még nagyobban tudja csinálni tőlem és nem csak 2-3-4 nő érdeklődését köti le. De amikor felmerül ez, akkor a nők ezt annyira vehemensen képesek tagadni. És persze nem kell minden nagyon vonzó férfinak ezt csinálnia, de ha már viszonylag kevesen csinálják, akkor is eléggé felborul az egyensúly a nemek között és nagyon nem jön ki az a matek, hogy kb. 1 férfire 1 nő jusson. (A 18-40 közti korosztályban amúgy is enyhe férfitöbblet van és akkor erre még rájön ez is.) Sok nő miért nem hiszi el hogy így működik a világ és miért tagadják?
2023. febr. 10. 18:03
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
62%

6

AZ a csaj simán ismerkedik mással, ha talál megfelelőt, akkor a szeretőt dobja, amíg nincs jobb, addig megtartja.

2023. febr. 10. 19:40
 12/19 anonim ***** válasza:
85%

Jól van kérdező, te se voltál soha jóképű, csak az egyik ócska incel a gyikről, de úgysincs más örömöd az életben, egyszer játsszuk el, hogy az vagy.

Azért, mert nem igaz. Vannak ilyen pasik is, de az általad írtakkal ellentétben, pont, hogy ugyanazok a nők pörögnek rajtuk körbe. Ez a 2 kis csoport így egymásra talál. A jóképű pasik többsége azonban nem tart háremet, legalábbis úgy 20 éves korára kinövi. Te nem, mert te el se tudod képzelni, milyen az, amikor már az áltiban minden osztalytársnőd beléd szerelmes, ahogy azt se, hogy pár év alatt meg lehet unni, hogy kb.bárkit megkaphatsz, az a normális, nincs benne semmi különös. A legtöbb nő, pedig legkésőbb akkor, amikor a 2. pasi után sírta ki a szemét rájön, hogy nem érdemes ilyen díszpintyeknek széttenni a lábát, mert csak sírás lesz a vége, ezért normális, hűseges pasit keres. Szóval az általad vázolt helyzet nagyjából a középiskola végére lecseng és maradnak elszórtan azok a pasik, akik nem nőtték ki, meg azok a nők, akik szintén váltogatják ezeket a pasikat, akárcsak a bugyijukat.

2023. febr. 10. 19:43
 13/19 anonim ***** válasza:
85%
Persze hogy kamuzik, háremet alakít ki, Ő egy jóképű férfi, sírok gyerekek :DDDDDD
2023. febr. 10. 19:43
 14/19 anonim ***** válasza:
74%
Nem kamu, en is haremholgy vagyok, epp azon mesterkedunk a baratnommel, Nigarral, hogyan tuntessuk el Mahidevrant a harembol, mert o a pasim kedvence, de azt akarom, hogy en legyek a kedvence. NEM OSZTOZKODOM. Nekem kell a legjobb pasi es pont, a tobbi szolga lekophat.
2023. febr. 10. 19:52
 15/19 anonim ***** válasza:
90%
Ha már töröltetted a hozzászólást azért újra leírom: Egy kisebb társaság szerint a háremedben kóborkutyák és a kőbányai sz*pófantom szerepel :DDDD
2023. febr. 10. 21:43
 16/19 anonim ***** válasza:
Én pl èlvezem, ha több pasival is szexelek.
2023. febr. 11. 10:36
 17/19 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat!

1. Nem a tinder a lényeg. Egy csomó férfi, aki egyszer több nőt dug nem a tinderen szerzi meg a nőket magának. Én igen, de sokan mások nem.

2. Nyilván a férfi nem mondja el, hogy vannak más nők is az életében. Ismerkedéskor és egy kapcsolat kialakulása elején még nincsenek együtt sülve-főve a felek. Simán benne van, hogy 2-3 emberrel foglalkozol egyszerre ugyanannyit az elején és nem tűnik fel.

3. Nem a tinderről van szó. Hagyjuk a tindert. Azt most én használom. Más férfiak nem a tindert használják, hanem a való életben szednek össze egyszerre egynél több nőt, persze az kicsit lassabb, de nem mindenki ilyen célzottan csinálja, mint én most.

5. Benézted, mert leírtam, hogy nem kell minden férfinek ilyennek lennie, hogy kijöjjön a matek.

7. Leírtam a leírásban én is ezt, de hát miért is olvasnád el, inkább bekommentelsz ide egy ilyet, amire már reagáltam még mielőtt megírtad volna a válaszod. Nem kell mindegyiknek olyannak lennie, hogy boruljon minden a nemek közt.

8. Húú, ez nagyon nem jött be. Én az a kisfiús arcú, jóképű szépfiú vagyok, akit sokan jófiúnak és kicsit ártatlannak gondolnak már kinézet alapján is. Kisfiús arcom van, általában hosszúkás világos hajam (Justin Bieber, Zac Efron típusú, mondjuk most épp rövidebb), pont az ellentéte vagyok a bűnözőfejű napszemüvegesnek.

9. Már megint olyat ír valaki, amit már direkt leírtam a leírásban. De gondolom jól esik nem elolvasni a kérdés leírását és bekommentelni olyat, amire már született reakció, mielőtt megírtad volna a válaszodat. Szóval: De, sok nő párként vagy potenciális párként tekint rám. Akikkel szexelek legalább a felük szerelmes lesz belém és kapcsolatot szeretne tőlem. A beszédem, kisugárzásom, viselkedésem alapján nem szexkapcsolatra hajtok. Általában azt kapom meg a legtöbb nőtől, hogy végre egy értelmes, akivel lehet beszélgetni. Nem az első randis szexre hajtok és nem is hozom fel a szexet témaként egyáltalán. Simán benne van nálam a 2.-3. randis csók és a 3.-5. randis szex (a nő által preferált tempótól függően).

12. Későn érő típus voltam. Jóképű vagyok, de családi és neveltetési okokból 21 éves koromig szűz voltam és sok gátlás és szorongás volt bennem. Miután ezeket legyőztem aztán felnőttként néhány év alatt, utána indultam csak be a csajozást tekintve.

És még egyszer leírom neked külön: Nem ez a tipikus "napszemüveges, börtönviselt fejű" (egyik korábbi válaszoló írása), nagydumás, partiarc, menőcsávó vagyok. Pont, hogy viselkedésre egész visszafogott, értelmes, mély gondolkodású és ezekhez hasonló kisugárzásom van sok nő számára. Megjelenésre pedig inkább az elegáns vonal. Diplomás irodai dolgozó vagyok, szeretem az ingeket, sötét nadrágot, lakkcipőt például.

2023. febr. 12. 08:49
 18/19 anonim ***** válasza:
Gyerekek ez az ember hányszor mondja el magáról hogy jóképű? :DDD ez olyan mint mikor a kutya nyalja a saját s*ggét :DD nem dugsz te senkit csak játszod itt a fejed
2023. febr. 12. 09:20
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Azt simán elhiszem, hogy képes vagy párhuzamosan több nőt is manipulálni, az sem hihetetlen, hogy minden gátlás nélkül csapsz be másokat.

A felvetésed azért téves, mert a jó pasik többsége (ahogy, egyébként az emberek többsége) a tévhittel ellentétben egész épkézláb lelkületű és a magabiztossága önazonos, azaz képes egészségesen kötődni és nincs szüksége arra, hogy állandó visszaigazolásokban tetszelegjen önmaga előtt.

Tehát csak a te perspektívádból tűnik általánosnak az, hogy ha valaki megtehet bármit másokkal, az mindenképpen meg is teszi, az emberek többségében van valamiféle egészséges erkölcs, vagy gátlás, bármilyen hihetetlennek is tűnik ez a te világodból szemlélve.

"Kicsinek látszol innen."

2023. febr. 12. 09:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!