Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem hiszik el a nők ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem hiszik el a nők ezt az "egy jó férfi egyszerre több nőt is befoglal" dolgot?

Figyelt kérdés
Én is ezt élem meg jóképű férfiként, hogyha felmegyek tinderre ismerkedni, akkor kb. néhány hét alatt kis háremet alakítok ki és folyamatosan van 2-3-4 nő az életemben, akikkel szexelek és még jó pár, akiknek az érdeklődését lekötöm. Persze erre lehet írni a dacos, nőket férfizálni próbáló választ, hogy biztos ők is szexelnek másokkal, de a nők sokkal kevésbé így működnek és inkább egy jó férfit próbálnak monopolizálni és egy férfi sokkal könnyebben kitölti az érdeklődésüket. Persze nem állítom, hogy ez nem fordult elő soha, csak sokkal ritkább, meg a legtöbb nő a partnerei ilyen szintű váltogatásában, hogy egy időszakban vagy egymás után több férfival van semmi élvezetet nem lel. A nők valamivel jobban a minőségre, a férfiak valamivel jobban a mennyiségre mennek. És én még csak kispályás vagyok, mert pl. nem vagyok százmilliomos/milliárdos, vagy bár jóképű vagyok, de ismerek azért magamnál is vonzóbb férfiakat. Szóval van aki ezt még nagyobban tudja csinálni tőlem és nem csak 2-3-4 nő érdeklődését köti le. De amikor felmerül ez, akkor a nők ezt annyira vehemensen képesek tagadni. És persze nem kell minden nagyon vonzó férfinak ezt csinálnia, de ha már viszonylag kevesen csinálják, akkor is eléggé felborul az egyensúly a nemek között és nagyon nem jön ki az a matek, hogy kb. 1 férfire 1 nő jusson. (A 18-40 közti korosztályban amúgy is enyhe férfitöbblet van és akkor erre még rájön ez is.) Sok nő miért nem hiszi el hogy így működik a világ és miért tagadják?
2023. febr. 10. 18:03
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
70%
Mert a Tinderen eleve nagyon kevés nő van, barátom...
2023. febr. 10. 18:06
 2/19 anonim ***** válasza:
84%

A nők szetetik ha hűséges egy pasi.

Plusz ha van is rajuk ideje de aki 3-4 masikba is tesz energiát ott egyre kevés jut.

2023. febr. 10. 18:06
 3/19 anonim ***** válasza:
91%
Kicsit uncsi ez a Tindermánia. A Tinderen 3:1 a férfiak aránya a nőkhöz képest. A nők elsöprő többsége nincs fenn ezen a társkeresőn, így az ott tapasztaltak alapján elég nagy ostobaság messzemenő következtetést levonni a női nemről.
2023. febr. 10. 18:09
 4/19 anonim ***** válasza:
91%
Nemibetegség terjesztő vagy :-D
2023. febr. 10. 18:11
 5/19 anonim ***** válasza:
74%
Hiába erőlködsz, nem fogom azt hinni, hogy csal a párom, csak azért, mert nem egy kis gyökér, hanem vonzó férfi. :D
2023. febr. 10. 18:12
 6/19 anonim ***** válasza:
27%
Találkoztam már olyannal aki szerint jó szeretőnek lenni egy férjes menőarc mellett és inkább ez, mint egy átlagos ember. Szóval ki tudja, simán lehet, hogy a kérdezőnek is igaza van.
2023. febr. 10. 18:13
 7/19 anonim ***** válasza:
80%
Mert nem mindegyik férfi olyan mint te.
2023. febr. 10. 18:23
 8/19 anonim ***** válasza:
91%
Én elhiszem, pont ezt képzelem a bűnözőfejű napszemcsis pózolós faszikról, akiket anno mindig balra húztam. Aki meg ezekkel lefekszik annak hát.. egészségére. :D Egy nemibetegségszűrést is ajánlanék nekik. A normálisabb réteg úgysem kezd ilyenekkel.
2023. febr. 10. 19:12
 9/19 anonim ***** válasza:
78%

Csakhogy nem foglalsz le senkit, mert ezek a nők sem párként tekintenek rád, hanem melletted más is van nekik, vagy legalábbis ismerkednek.

AMúgy meg kamu vagy, csak szeretnéd, hogy háremed legyen.

2023. febr. 10. 19:38
 10/19 anonim ***** válasza:
85%
Bogárka, a jó pasik a jó nőkre hajtanak. A rondák megmaradnak neked. Ja, hogy az nem kell? AKkor így jártál.
2023. febr. 10. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!