Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondta már neked partnered, hogy rideg vagy? Hogyan fogadtad?
Figyelt kérdés
Ezen a "hidegségen" próbáltál változtatni vagy elfogadott téged ezzel a tulajdonsággal is? Esetleg emiatt még az elején kihátrált a partnered az ismerkedésből?2023. febr. 5. 22:23
1/4 anonim válasza:
Attól függ mivel kapcsolatban mondta.
2/4 anonim válasza:
Oh hát persze, de nem csak randi partner, hanem úgy általában megkaptam már ezt párszor. Egyébként nő vagyok, és igen, elég hideg, távolság tartó, idő kell, hogy megnyíljak. De akkor sem vagyok egy harsány, arcba mászós, ölelgetős típus, az érzelmeim szavakba öntése is elég nehezen megy. És ez a legtöbb embernek nagyon furcsa. Volt, aki próbálta nagyon bedobni magát, hogy kimozdítson ebből, de ez sosem működött hosszú távon. Az ilyen nagyon extrovertált emberekkel alapból sem kezdtem, mert el sem tudom képzelni. Egyszerűen mert én ilyen vagyok, ez a személyiségem része. Volt olyan, aki elfogadott, mégpedig jelenlegi párom. Az a titok nyitja, hogy ő is olyan, mint én. Egyezik a szeretetnyelvünk, hogy fogalmazzak ilyen elcsépelten. Szinte egyből egy hullámhosszon voltunk, nem kell feszengenem, nem akar megváltoztatni. Nagyon szeretjük egymást, jól működik minden. És hallottam azt a sztereotípiát is, hogy akkor az ágyban is biztos rideg vagyok. Na ez pláne nem igaz.
4/4 A kérdező kommentje:
#2-es, mintha magamról olvastam volna, ugyanezek jellemzőek rám. Régen próbáltam megfelelni másoknak és erőltettem, hogy más legyek de az utóbbi időben ezt abbahagytam és elfogadtam, hogy én ilyen vagyok és kész. Erre gondoltam én is, hogy egy hasonló személyiségű párt kellene keressek.
2023. febr. 6. 09:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!