Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiknek idősebb partnere van, hogyan fogadta el a bőr kellemetlen szagát?
Figyelt kérdés
Fej,fül, tarkó, intim részek stb. Ne írjátok hogy neki nincs, meg fürdik rendszeresen. 40-50 felett sajnos ez egy létező probléma. Nem lehet mindent parfümmel lefedni. Én pl allergiás vagyok az erős illatokra is.2020. febr. 1. 20:57
1/15 anonim válasza:
A szag nem kor kérdése, hanem hogy valaki igénytelen e vagy sem...
2/15 anonim válasza:
Anyukámnak sincs, pedig 64 éves. Illatos, egész pontosan Nivea krém és hajlakk illata van mindig. Tudom, miről beszélsz, tisztában vagyok az öregemberszaggal, nagyszüleimnek volt rendesen. De nem húzhatod rá ezt mindenkire.
4/15 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy nem mindeninek van de én pl. sokat érzem mert olyan a szakmám, hogy közel kerülük hozzájuk, de barátnőim is panaszkodtak, hogy régen a férjének nem volt szaga, most meg van és nem beteg vagy ilyesmi. Naponta fürdik.
2020. febr. 1. 21:09
5/15 anonim válasza:
Ez szerintem inkább 60-70 fölöttiekre jellemző.
6/15 anonim válasza:
Milyen szakma az, ahol mindenkinek öreg a párja?
7/15 A kérdező kommentje:
Gyógymasszázs, de nem csak öregek vannak kedves. :)
2020. febr. 1. 21:17
8/15 anonim válasza:
Tényleg van ilyen. Én az ágyneműn éreztem durván, amiben aludt. Egyáltalán nem igénytelen emberről volt szó, sőt. Elég durva. Sokat nem voltam vele, szóval, nem kellett "elfogadnom". Hosszabb távon nem is menne, mert alap, hogy szeretem a másik illatát, mindenhogy.
9/15 anonim válasza:
50 éves férfi vagyok, de még senki nem mondta, hogy kellemetlen a bőröm szaga. Remélem ez nem egy általános hanem inkább egyén függő jelenség.
10/15 anonim válasza:
Voltam én már 14 éves csajszival is akinek kellemetlen volt a test(bőr)szaga és ott is... közvetlen fürdés után is, na bumm. Jó hülye ez a kérdés is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!