Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akiknek idősebb partnere van,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akiknek idősebb partnere van, hogyan fogadta el a bőr kellemetlen szagát?

Figyelt kérdés
Fej,fül, tarkó, intim részek stb. Ne írjátok hogy neki nincs, meg fürdik rendszeresen. 40-50 felett sajnos ez egy létező probléma. Nem lehet mindent parfümmel lefedni. Én pl allergiás vagyok az erős illatokra is.
2020. febr. 1. 20:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
45%
Mióta idős egy 40 éves férfi? 😱 Ennyi a férjem, nincsen semmilyen szaga.
2020. febr. 1. 22:42
 12/15 anonim ***** válasza:
69%

50 éves a párom és nincs semmilyen rossz szaga, szex közben imádom szagolgatni. 10 évvel vagyok fiatalabb.

Amikor 25 éves voltam, volt egy 25 éves párom, akinek a szagától undorodtam, a felizguláskor is volt egy jellegzetes édeskés szaga, amitől azonnal hányingerem lett, vele pl. csak azért voltam, mert kedveltem mint embert, de nem vonzott soha.

Rajta kívül csak olyan férfiakkal feküdtem le, akik vonzottak, és soha egyikük se volt rossz szagú nekem.

Olvastam olyat is, hogy házassági tanácsadó azt kérdezi a feleségektől, hogy vonzó-e még számukra a férjük illata. Ha nem, akkor meg se próbálja őket kibékíteni, ha igen, akkor van esély.

Szóval szerintem nem arról van szó, hogy valaki egy kor fölött büdös lesz, hanem arról, hogy vonzódok hozzá vagy sem és ennek nem csak látható jelei vannak, hanem érezhetőek is. Ha vonzódok, akkor a szagát is vonzónak fogom találni vagy épp azért vonzódok, mert a szaga alapján vonzódok. Árulkodhat genetikai összeillésről is ez a vonzalom szerintem.

2020. febr. 1. 23:03
 13/15 anonim ***** válasza:
39%

Kérdező, nem lehet, hogy te vagy büdös, amúgy meg csak szimplán androfóbiád van már?

Menj be egy középiskolás férfi tornaöltözőbe, és szaglássz ott...

Már ha kibírod 5 percnél tovább.

Lesz ott minden, rothad sajtszag, döglött patkányszag, erjedt hulla, stb-k keveréke, töményen.

2020. febr. 2. 04:47
 14/15 anonim ***** válasza:
22%
A párom bőven ötvenes, 14 évvel idősebb, mint én. Nagyon jó illata van. Semmiféle illatszert nem használ, szimplán csak vonzó számomra a bőrének az illata. A szüleim 70 év felettiek, de nekik sincsen fura szaguk.
2020. febr. 2. 09:03
 15/15 A kérdező kommentje:
Persze, baba illata van. :))
2020. febr. 2. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!