Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Bak jegyű férfit hogy lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bak jegyű férfit hogy lehet meghódítani? Többi lent

Figyelt kérdés

Életem első szerelme bak csillagjegyű volt. Tudom nincs annyira jelentősége..

Kiismerhetetlen,eléhetetlen,zárkózott stb. Ilyen volt a rengeteg sok jó tulajdonsága mellett. Nemjött össze a kapcsolat 2évig tartott sok szünettel. Én 26L kos jegyű vagyok.

Volt egy fiú akivel randizgattam(bak) dettó ugyanolyan volt mint az előző srác. A bátyám is bak o is ez a fajta termeszet. Van esetleg valaki aki (kos lany bak fiu) hosszabb kapcsolatban él? Mi az amire figyeljek oda? Kitartás,türelem? Tanacsokat, tapasztalatokat elfogadok. Most megismerkedtem egy szinten bak fiúval és kezdi ő is…

Tanulom,”hogyan is legyek nő” ,de ezen kívül érdekelnének a tapasztalatok vagy ,hogy hogyan viselkedjek másképp,hogy többet elérjek?

2023. jan. 30. 22:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én is skorpió vagyok. :) ♏
2023. jan. 31. 15:29
 12/13 anonim ***** válasza:
56%

Én nem hiszek az aaztrológiában, de amúgy kos nő, bak férfi pár vagyunk, 8 éve együtt. Mondjuk az én férjem se nem kiismerhetetlen, se nem zárkózott, közvetlen, kedves személyiség.

Úgyhogy tényleg ne a horoszkóp oldaláról próbáld megfogni a dolgot szerintem.

2023. jan. 31. 17:00
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2023. febr. 3. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!