Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti elvárjátok hogy egy férfi drága, puccos étterembe vigyen titeket első randin?
19.
A kínai éttermek még olcsóbbak :D
Nem, mert nem szeretek kajálni randin. Valami programot találjon ki, ahol lehet mászkálni, de ne egy mezei séta legyen, mert akkor csórónak fogom gondolni, közben leülünk egy kávéra, az fél óra, azon kívül meg aktívan telik az idő.
És nem, nem kell milliomosnak lennie, csak mondjuk ne kezdjen el befosni a "hónap vége" kifejezéstől.
4-és vagyok. Pontosan egyetértek veled. Én se szerettem sose ezt a nézzek egymást enni dolgot. De “puccosabb” étteremben ahol “drága” 10k menüt adnak, ott kulturálisan lehet enni a kisebb adatokat. Amúgy burger kingbol rendelet házhoz magadnak , 4K. Szóval nem érzem drágának már ezeket az éttermeket .
Én még mindig kinti programokra járó ember vagyok, de ha már be kell ülni akkor ne a sarki gyrosos legyen ahol fel óra után derül ki, hogy öntetes a szám .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!