Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, aranyosnak vagy nyomulósnak tartanátok ezt a gesztust?
Néhány hónapja randizok egy lánnyal, de elég távol élünk egymástól ezért konkrétan abban a városban ahol ő él eddig csak egyszer találkoztunk (inkább köztes várost választunk mindig). Csak oda 4 óra körül van az út, meg ugye még a vissza.
Viszont én ettől eltekintve február 14-én szeretném személyesen meglepni egy csokor virággal és ajándékkal, meg akkor már néhány közös órával.
Ismerkedés közben ezt a gesztust aranyosnak találnátok vagy inkább már átcsúszna abba a “túltolt” kategóriába? Haverjaim szerint hülye ötlet mert “minek utazok ezért 8 órát” (ugye ez már az oda-vissza)….de valahogy az ő véleményüket mint pasik nem érzem annyira relevánsnak ebben.
#8 Teljesen jogos felvetések… 3 hónapja ismerkedünk és ahogy eddig észrevettem nagyon jól esnek neki az ilyenek. (Hasonló dologról volt is szó köztünk, beteg volt és mondta, hogy mennyire megkívánt valamit én pedig direktben rákérdeztem, hogy ilyenkor jól esne-e neki ha megjelennék ott az adott étellel mire azt a választ kaptam “akkor azt hiszem azonnali legénykérés lenne”, szóval azt vettem le, hogy pozitívan fogadná, de lehet tévedek🤔) Ráadásul többször kiemelte már, hogy ez lesz az első olyan valentin-napja mikor nem lesz egyedül és nem áhítozva nézi a lányokat akik csokorral a kezükben mászkálnak vagy a párokat kézenfogva. Ez is volt a gondolat alapja.
A barátnője pedig cuki ötletnek tartotta, azt mondta hogy általában csomót beszél rólam nap közben és mindig hiányol szóval valószínűleg nagy lenne a meglepetés. Neki nem volt ellenvetése.
#9 ne haragudj de szerintem itt már benned van a hiba…kicsit paranoiás ez a hozzáállás
Nem tudok kiigazodni ezeken a válaszokon. Vagy olyan pasik írják akik emiatt hülyének néznek és soha még csak eszébe sem jutna hasonlót csinálni, vagy olyan nők akik pont ilyen pasikkal vannak és akkor másnak se legyen már jó. Közben meg a nők 90%-a állandóan azt hajtja, hogy ezekre a kis romantikus filmbe illő gesztusokra vágynak. Most itt egy srác aki láthatóan fülig szerelmes és a fél országot átutazná, hogy boldoggá tegye a szeretett nőt és olyan hülye indokokkal akarjátok lebeszélni róla, hogy ne legyen stalker?
Mellesleg abból amit írtál nekem az jön le, hogy csak nem könyörög, hogy lepd meg.
"hogy ez lesz az első olyan valentin-napja mikor nem lesz egyedül és nem áhítozva nézi a..."
pedig ha nem szólsz neki előre, hogy tervezel valamit, akkor azt fogja hinni, hogy most is egyedül lesz, és nagyon maga alatt lesz.
Mert attól romantikus egy ilyen, hogy 100%-ra tudom, hogy a másik vágyik rá. Attól lesz romantikus, hogy olyan csinálja, akit ismersz, nem olyan, aki be akar fűzni.
Ha átkarol egy idegen hátulról az 1-es villamoson, és pajzán dolgokat suttog a füledbe, az egy perverz. Ha a férjed teszi ezt, az szexi. Ha egy "néhány hónapja randizok vele" ember, akkor ki tudja, ahogy a válaszok is mutatják. Van, akinek tetszik, van, aki szerint stalker, mindkettő valid, mert az adott nőtől függ.
Nem idegenként kell romantikázni, kapcsolatban kell, hogy életben tartsuk az egészet.
#18 Ha a lány kijelenti, hogy mennyire jó, hogy most mellette is van egy szeretett ember és nem kell másokra irigykedve néznie, abból nem teljesen egyértelmű, hogy vágyik rá?
Szerintem itt majdhogynem az a legnagyobb kérdés, hogy nem-e neki is hasonló tervei vannak és szépen meglepitek egymást azzal, hogy elmentek a másikhoz és így tulajdonképpen egyikőtök sem lesz ott ahol kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!