Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, aranyosnak vagy nyomulósnak tartanátok ezt a gesztust?
Néhány hónapja randizok egy lánnyal, de elég távol élünk egymástól ezért konkrétan abban a városban ahol ő él eddig csak egyszer találkoztunk (inkább köztes várost választunk mindig). Csak oda 4 óra körül van az út, meg ugye még a vissza.
Viszont én ettől eltekintve február 14-én szeretném személyesen meglepni egy csokor virággal és ajándékkal, meg akkor már néhány közös órával.
Ismerkedés közben ezt a gesztust aranyosnak találnátok vagy inkább már átcsúszna abba a “túltolt” kategóriába? Haverjaim szerint hülye ötlet mert “minek utazok ezért 8 órát” (ugye ez már az oda-vissza)….de valahogy az ő véleményüket mint pasik nem érzem annyira relevánsnak ebben.
Ne jelenj meg hivatlanul, mert illetlenség, főleg ha csak pár hónapja vagytok együtt.
Beszéld meg vele, hogy szeretnéd együtt tölteni a napot és megoldható lenne, hogy elmenj hozzá, de szó nélkül ne jelenj meg, mert az még egy szülőtől is bunkóság lenne.
Szerintem ez több dologtól függ. Például, hogy pontosan mennyi az a néhány hónap, mennyire az a fajta a lány, akinek fontosak az ilyen gesztusok. Én például nagyon értékelném, sok pasi jóval kevesebbet sem képes megtenni, még a valentin nap tényét is elfelejti nemhogy külön készülne rá. Stalkerkedésbe meg akkor megy át, ha senkit nem vonsz be na az fura lenne.
Kíváncsi lennék arra is, hogy a barátnője mit mondott, mi ugye csak ismeretlenül beszélünk de ő ismeri és vélhetően a legjobbat akarja neki.
Van ezzel kapcsolatban egy nagyon aranyos történetem, ha érdekel, leírom privátban, mert személyes. :)
Egyébként én támogatom az ötletet, de csak akkor, ha biztos vagy benne, hogy nem feleslegesen utazol ennyit. Mármint lesz rád ideje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!