Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Meggyanúsított, hogy elloptam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meggyanúsított, hogy elloptam a pénztárcáját?!

Figyelt kérdés

Múlt héten történt, harmadik randi volt a sráccal, sétálni meg iszogatni mentünk. Nem hozott magával semmit, csak a pénztárcáját és mivel ugye nálam volt táska, megkért, hogy tegyem el a tárcáját. Természetesen elraktam, utána este jól éreztük magunkat, kicsit többet ittunk a tervezettnél, benéztünk egy buliba is, minden jól alakult.

Sok mindenre arról az estéből nem emlékszem, az megvan, hogy odaadta a tárcáját, az, hogy sokat ittunk de az pl. nem rémlett, hogy mikor adtam vissza neki a tárcáját.

Már a villamoson ültem hazafele menet, mikor látom, hogy írt, hogy hol a tárcája, miért nem adtam neki vissza és nagyon csúnyán beszélt velem. Megnéztem a táskám, csak egy kis válltáska volt nálam, egyértelműen nem volt benne. Megijedtem én is, mert nem emlékeztem, ahogy visszaadtam volna neki és egyértelműen nem volt a táskámban. Próbáltam nyugtatni, de nem lehetett, olyanokat mondott, hogy tudja, hogy már kivettem belőle a pénzt és kidobtam a tárcát egy kukába.

Másnap egy rövid időre találkoztunk, hogy megbeszéljük a dolgot, az első dolga az volt mikor meglátott, hogy kikapta a kezemből a táskát és átnézte, hogy nincs e benne a pénztárcája. Miután látta, hogy nincs és elmondtam neki, hogy nem emlékszem, hogy mi lett a tárcával, de nálam biztosan nincs, annyit mondott: "Szerintem hagyjuk abba az egészet!"

1 napra rá írt, hogy megtalálta a tárcát, a kabátjának a belső zsebében volt és hogy mikor lesz a következő randi?

Nagyon rosszul esett, hogy azt hitte én loptam el, meg ahogy viselkedett velem. Nem válaszoltam azóta sem neki, nem tudom, mitévő legyek.

2023. jan. 27. 22:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
98%
Nem randiznek tobbet vele. Ez egy gyoker. Ok, tenyleg vannak parasztok, akik siman kiraboljak a masikat, akkor is, ha ismered egy ideje es nem gondolnad rola. (Munkahelyen voltak ilyen esetek anno.) De ez egy hulye, ha igy viselkednek en a masikkal es utana megtalalnam a cuccom, nem lenne pofam rairni, hogy bocsesz, kovi randi? :D Meg eleve mi az, hogy kikapja a taskadat a kezedbol. Nyilvan ha kiraboltad, akkor magaddal hurcolod a cuccait masnap a talalkara XD
2023. jan. 27. 22:43
 12/18 anonim ***** válasza:
98%

"1 napra rá írt, hogy megtalálta a tárcát, a kabátjának a belső zsebében volt és hogy mikor lesz a következő randi?"

Tényleg elgondolkoztál rajta? Szerinted hogyan fog bánni veled a következő konfliktusnál, avagy amikor együtt éltek? Már a gyanusítgatás után letiltottam volna.

2023. jan. 27. 22:56
 13/18 anonim ***** válasza:
97%
Én is azon vagyok elképedve, hogy te még elgondolkodsz rajta ezek után? Lehetne aranyból is a csóka, vagy a legjobb pasi a világon, akkor se kéne.
2023. jan. 27. 23:19
 14/18 anonim ***** válasza:
97%

Gondold végig, miket fog neked majd mondani, ha valami gebasz van.

Én törlés/tiltás-t alkalmaznám.

2023. jan. 27. 23:41
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
Minek kezdesz csórókkal? Meg eleve fiatal kölkökkel?
2023. jan. 28. 00:35
 16/18 anonim ***** válasza:
97%
Ezen nem lenne mit átgondolni. Nem folytatnám vele.
2023. jan. 28. 01:24
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy idióta. Még ha eszébe is jut ilyen, miért nem nézi át az összes lehetséges helyet, ahova elrakhatta, mielőtt téged gyanúsít. Az még rendben lett volna, hogy normálisan rádír, hogy véletlenül nem maradt-e a táskádban, mert nem találja. Az egész eljárása arra utal, hogy nem normális, paranoiás, messze kell kerülni az ilyet.
2023. jan. 28. 08:29
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

"Másnap egy rövid időre találkoztunk, hogy megbeszéljük a dolgot"

Nagy hiba volt ezek után találkozni. El is durvulhatott volna.

"1 napra rá írt, hogy megtalálta a tárcát, a kabátjának a belső zsebében volt és hogy mikor lesz a következő randi?"

Egyáltalán miért nincs még tiltva, mire vársz?

"Nem válaszoltam azóta sem neki, nem tudom, mitévő legyek."

Azt jól teszed, hogy nem válaszoltál, tiltsd is le. Ha eszed van nem keresed a társaságát.

2023. jan. 28. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!