Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Meggyanúsított, hogy elloptam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meggyanúsított, hogy elloptam a pénztárcáját?!

Figyelt kérdés

Múlt héten történt, harmadik randi volt a sráccal, sétálni meg iszogatni mentünk. Nem hozott magával semmit, csak a pénztárcáját és mivel ugye nálam volt táska, megkért, hogy tegyem el a tárcáját. Természetesen elraktam, utána este jól éreztük magunkat, kicsit többet ittunk a tervezettnél, benéztünk egy buliba is, minden jól alakult.

Sok mindenre arról az estéből nem emlékszem, az megvan, hogy odaadta a tárcáját, az, hogy sokat ittunk de az pl. nem rémlett, hogy mikor adtam vissza neki a tárcáját.

Már a villamoson ültem hazafele menet, mikor látom, hogy írt, hogy hol a tárcája, miért nem adtam neki vissza és nagyon csúnyán beszélt velem. Megnéztem a táskám, csak egy kis válltáska volt nálam, egyértelműen nem volt benne. Megijedtem én is, mert nem emlékeztem, ahogy visszaadtam volna neki és egyértelműen nem volt a táskámban. Próbáltam nyugtatni, de nem lehetett, olyanokat mondott, hogy tudja, hogy már kivettem belőle a pénzt és kidobtam a tárcát egy kukába.

Másnap egy rövid időre találkoztunk, hogy megbeszéljük a dolgot, az első dolga az volt mikor meglátott, hogy kikapta a kezemből a táskát és átnézte, hogy nincs e benne a pénztárcája. Miután látta, hogy nincs és elmondtam neki, hogy nem emlékszem, hogy mi lett a tárcával, de nálam biztosan nincs, annyit mondott: "Szerintem hagyjuk abba az egészet!"

1 napra rá írt, hogy megtalálta a tárcát, a kabátjának a belső zsebében volt és hogy mikor lesz a következő randi?

Nagyon rosszul esett, hogy azt hitte én loptam el, meg ahogy viselkedett velem. Nem válaszoltam azóta sem neki, nem tudom, mitévő legyek.

2023. jan. 27. 22:20
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Pedig egyszerű, tiltsd le mindenhonnan.
2023. jan. 27. 22:21
 2/18 anonim ***** válasza:
99%
Hát szerintem is elég egyértelmű, aki így kezeli a konfliktusait, azzal nem érdemes tovább ismerkedni.
2023. jan. 27. 22:24
 3/18 anonim ***** válasza:
98%
Ezek után biztos nem állnék vele szóba többet, nemhogy újabb randira mennék vele...
2023. jan. 27. 22:26
 4/18 anonim ***** válasza:
89%

Nagyon jól tetted, hogy nem válaszoltál. Még egyet ír vagy hív, mehet a tiltás.

És máskor ne rakd el senkinek semmijét.

2023. jan. 27. 22:29
 5/18 anonim ***** válasza:
92%
Gondolj bele! Minden ilyen helyzetnél ezt fogja csinálni?
2023. jan. 27. 22:30
 6/18 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem fog még könyörögni és szabadkozni!
2023. jan. 27. 22:32
 7/18 anonim ***** válasza:
79%

Szerinted kérdező?

Ez egy címeres gyökér!

2023. jan. 27. 22:33
 8/18 anonim ***** válasza:
85%
Tudod, mikor randiznék egy ilyen gyökérrel! Ha jó kedvemben találna, még megbeszélnék vele egy randit, amire természetesen nem mennék el, és tiltanám mindenhonnan. Csak hogy tudja, kivel szórakozzon.
2023. jan. 27. 22:34
 9/18 anonim ***** válasza:
91%

Nem randiznék vele többet a helyedben, ez nagyon tapló és bunkó dolog tőle. Én hasonlóan jártam a napokban, meg is bántam, hogy adtam kölcsön. Többet nem fogok. Nálam is kb ez volt, hogy meg gyanúsítottak, hogy nem adtam vissza ami vissza járt volt a nagyobb pénzből, aztán kiderül, hogy én mégis odaadtam. Ez persze csak azért baj, mert az illető vgy 20-30 alkalommal kért már tőlem kölcsön és most meg be gyanúsít, hogy lehúztam 2.000 Ft-vel.

Szóval ilyen után én azt mondom, hogy off ez a srác.

2023. jan. 27. 22:42
 10/18 anonim ***** válasza:
90%
Ne haragudj de ez egy igazi kretén
2023. jan. 27. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!