Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen "jelekből" lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen "jelekből" lehet észrevenni, ha a lány már örülne, ha megcsókolnám?

Figyelt kérdés
Hogyan szoktátok ezt jelezni, lányok?

2023. jan. 27. 12:09
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
A válaszok alapján nem is olyan egyszerű. Ami az egyiknek bejön, a másik gáznak tartja. Pedig egy randin a legkevésbé sem szertetne gáz lenni az ember.
2023. jan. 27. 22:18
 12/15 tamsin540 ***** válasza:
100%

Ez mind-mind "gyakorlás" kérdése. Ne akard megúszni a kínos jeleneteket, hanem ha egy ilyenbe esel, akkor később igenis tedd fel a kérdést, hogy mit szúrtál el. Legközelebb jobban fogod látni és érezni, hogy meddig mehetsz el.

És ne feledd, egy nő érzi amit te is érzel. Ezt tartsd észben.

2023. jan. 27. 22:26
 13/15 A kérdező kommentje:
Utálom a kínos jeleneteket. Igazából nem is erről van szó, inkább arról, hogy nem akarom elrontani. Hátha nem ad több lehetőséget.
2023. jan. 27. 22:57
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy írod is, mindenki más és más.

Ha kedvel akkor nagyon nem tudsz mellélőni, ha így vagy úgy próbálod.

2023. jan. 28. 09:09
 15/15 anonim ***** válasza:
56%
Én gyakran vittem inni az első randin a csajokat. Na nem részegségig, de egy-két feles pont annyira oldja a nőt is, hogy akár meg is tudtam őket kettyinteni.
2023. jan. 28. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!