Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen "jelekből" lehet észrevenni, ha a lány már örülne, ha megcsókolnám?
Szerintem nem. Mármint azt, hogy "örülnél, ha megcsókolnálak?". Nekem automatikusan egy széles mosoly lenne a válaszom.
De én nem szeretem a "jeleket", meg a homályos jelelemzéseket.
Ha a párom csak úgy odalépett volna, hogy megölel, akkor biztos hátrébb lépek, de megkérdezte, hogy megölelhet-e, és elmosolyodtam, hogy persze.
De én szeretem a szavaimat használni, "görcsmentessé" teszi a kapcsolataimat (barátiakat is), és én izgulós vagyok, úgyhogy szeretem kimondani a dolgokat.
Nincs lohasztóbb, mint amikor megkérdezi. Szerintem ezt igenis érezni kell. Miből? Testbeszédből: Nagyon sok, hosszú szemkontaktus, mosolyog a lány, tágra nyitva csillog a szeme, ahogy beszél veled meg hallgat téged. Előredől, ha szemben ültök, szinte nyújtja a kezét, hogy érintsd meg. Ha egymás mellett ültök, közelebb húzódik, összeér a vállatok, neked dől. Mosolyogva néz hosszasan a szemedbe, közel az arcotok és nem fordul el. Ha már 5-10 másodperce nagyon közel van az arcotok és nem húzódik el, nem fordul el, akkor hajolj lassan közelebb, és mehet is a csók. Esetleg előtte picit becsukod a szemed, akkor biztosan tudja, mire készülsz. Hidd el, ha nem akarja, nem teremti meg a testbeszédével ezeket a helyzeteket, hanem megtöri azzal, hogy elhúzódik, elfordul, vagy kínosan felnevet vagy valami.
Szerintem pont a megkérdezés a tolakodó, mert mit mondjon, ha még nem akar... Meg olyan béna. Pont attól lesz jó, ha egymásra tudtok hangolódni. Amíg ez nem megy, addig nincs is értelme szerintem.
22L
#6-os csajt a kiégett nők és az incelek lepontozták.
Jól gondolod kérdező. Nem szabad az ilyent megkérdezni, inkább cselekedj.
"Szerintem pont a megkérdezés a tolakodó, mert mit mondjon, ha még nem akar"
Ebből derül ki, hogy meg tudunk-e beszélni dolgokat, vagy bedurcizunk.
Szerintem nagyon jó kapcsolatok lennének, ha szavakkal, nem szemcsillogással kommunikálnánk, mert az félreérthető. De ha elkezdünk beszélni egymással, nem tudnák ránk sózni a sok buta női magazint meg selfhelp könyvet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!