Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Miért nem lehet azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Miért nem lehet azt mondani egy fiúnak, hogy bocs, de nem. Miért kell eltűnni?

Figyelt kérdés
Nem először fordul elő, hogy napokon át beszélgetek egy lánnyal, majd egyik pillanatról a másikra eltűnik és soha többet nem válaszol. Még csak randira sem hívtam. Miért nem lehet leírni, hogy bocs, de nem? És akkor megértem, elfogadom, tovább lépek.
2023. jan. 25. 17:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én is mint férfi amúgy megérteném hogy nem sőt értékelném is az őszinteséget de amikor az ötödik csávó is azt írja hogy akkor a k…va anyád akkor szerintem én se magyarázkodnék😃
2023. jan. 29. 22:01
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Mert a 99% nem érti meg és nem fogadja el, hanem balhéznak.
2023. jan. 29. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!