Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érnek többet a nők?
#érték #Fizess mint a katonatiszt #Pénzben mérnek a nők
39
Ha neked havi 8-10 ezer forint problema, akkor biztosan nem egymast keressuk! Ennyit fodrászra költök havonta...
2023. jan. 25. 07:05
39: havi 8-10 ezer forint azért, hogy az életedet egy kicsit kellemesebbé tedd, nekem nem számít elherdálásnak (az megint más kérdés, hogyha nem direkt az instalibákra megy az ember, akkor kb. 1 randi után feleződik vagy felválta kerül fizetésre a sor)... aki ennyire olcsójános, az keressen hasonlóan igénytelen olcsójános nőt. Én pl. szeretem élvezni az életet, kulturálódni, nem úgy lenni az élettel, hogyha van ennem meg aludnom valahol, azzal meg kell elégednem.
2023. jan. 25. 10:15
8 ezer Ft elherdálás? Ha valaki nettó 120 ezer Ft-ot keres akkor még meg is értem... De általában egy párkapcsolatban, ismerkedésnél elszoktak járni az emberek közös programokra mozi, étterem, beülni inni valamit, színházba néha napján kirándulni. Elég unalmas lehet az életed ha 8 ezer Ft-ot programokra elherdálásnak veszed.
2023. jan. 25. 11:15
Jajj, tényleg ez a gyakori, ahol mindenki milliókat kaszál, még munka nélkül is. Hát még ha be is járnak!
2023. jan. 25. 11:27
44
Milliokat nem, de amikor huledeznek a szar kis netto 500 ezres keresetemre, mindig összerancolom a szemoldokomet, mert ez a legallja bér...(márhogy, diplomás, nem büfeszakos, nyelveket beszélő embereknél ennyi)
2023. jan. 25. 11:28
Nem mindenkinek adatik meg erre a lehetőség. Ha mondjuk Békés megyei vagy, ahol a legközelebbi város is messze van és még az is csak jobb híján van városnak titulálva, akkor gondban leszel. Nyelvet persze így is lehet tanulni, de a diplomához azért nem árt olyan helyen élni, ahol a közelben van egyetem és nem kell azon is aggódni, hogy hogyan jársz be, vagy ha épp sikerül összehozni egy kollégiumi lakhatást akkor ott miből fogsz túlélni. Úgy azért nem egyszerű komolyabb szakot elvégezni, nem véletlen, hogy a kollégista bulikirályok a 'valahogy menjünk át a vizsgán'-t tűzik ki célnak, az pedig nem fog 500 ezres bért eredményezni később.
2023. jan. 25. 11:32
En nem kaszalok milliokat, de 8000 forinton konkretan akkor sem huledeztem, amikor a napi fizetesem volt ennyi.
Nyaron szerintem egy atlag honapban 3x ennyit koltunk csak arra, hogy beulunk a baratainkkal neha dumalni meg iszogatni valahova, es akkor meg mellette van neha 1-1 normalis program napkozben is, ami ha nem is fizetos, de kozben tuti veszunk innivalot, ennivalot. Termeszetesen ezeket ossze-vissza fizetjuk a baratommal, mivel nem elso randi, hanem egyutt elunk, ugyhogy fejenkent kevesebb, de osszessegeben siman koltunk 30-50 ezer forintot arra, hogy ne itthon kuksoljunk a lakasban.
Telen kevesebbet maszkalunk, de akkor meg elkoltjuk a penzt karacsonyi ajandekokra🤷🏼♀️
2023. jan. 25. 11:42
47
A gond az, hogy ez az egész lutri, mert nem tudhatod, hogy akivel épp találkozol, vajon olyan-e, aki utána már tisztességesebb módon osztja meg a költségeket, esetleg az a típus, aki szerint "a férfi fizessen, mert ő ezért van!" felfogású. Ilyesmire rákérdezni sem illik, nem könnyű kideríteni. Mert egyszer belefér 8000 Forint, de állandó jelleggel, ráadásul ilyen indokkal, hogy "mert a férfinek kell ezt" (semmilyen előny nem jár érte, hátrány annál több)
2023. jan. 25. 11:45
48: a 2. találkozásnál már kiderül, hogy egyáltalán felajánlja-e, ha meg nem, akkor kinyitod a kicsi szád, és felnőtt ember módjára megbeszéled vele. És a punci miatt nem hagyod magad megkopasztani, hanem akkor keresel tovább.
2023. jan. 25. 11:59
Ja, ha olyannal talalkozol, aki mindent veled akar fizettetni orokre, akkor ertelemszeruen nem maradsz vele. Ugy irsz, mintha 4-5 randi utan mar kotelezo lenne felesegul venned, mindegy mi van.
2023. jan. 25. 12:04
Kapcsolódó kérdések: