Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ezután még írni fog?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ezután még írni fog?

Figyelt kérdés

Tudom millió ilyen kérdés van, de úgy döntöttem én is leírom. Rohadt szánalmas és kétségbeesett vagyok ezt is tudom. De kb 3 hete megismertem egy nagyon rendes, aranyos srácot. Elkezdtünk beszélgetni, ismerkedni és hamar egy hullámhosszra kerültünk. Elhívtam randira, amit meg is tartottunk kb 4 napja. Na a randi olyan jól sikerült, hogy nálam is aludt. Lehet beteg vagyok (még ilyen sosem történt velem) kb bele is estem. Hazament arrol beszéltünk hogy talán egy kapcsolat is belefér majd. Majd 2 napja jött egy kattanás nálam és bevallottam hogy bele vagyok zugva. ( tudom szánalmas vagyok, igen) De azóta "leláttamozza" az üzeneteimet és nem reagál. Szóval szerintetek ez az én hibám? És ha az enyém is, ez örökre igy is marad? Vissza vonnám én ezt, de hát vanamit sajnos már nem lehet. És emellett olyan nyugodt voltam hogy kb 20 üzenetet küldtem neki mint egy rohadt zaklató. Annyira kinos vagyok, hogy legszívesebben kinyirnám saját magam. Sosem hittem hogy én is ilyen beteg csaj leszek.

26L

2023. jan. 23. 12:48
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
96%
Nem, szinte kizárt, nagyon lerohantad és hiába volt jó a randi, ezek után nem valószínű, hogy ő akarna még folytatást. Senkinek ne vallj szerelmet első randi után, akkor se, ha akkor hirtelen azt érzed és főleg ne bombázd utána még üzenetekkel.
2023. jan. 23. 14:03
 12/21 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem nem fog már írni. Nem szeretik a fiúk az ilyen típusú lányokat, valószínűleg megijedt tőled.
2023. jan. 23. 14:32
 13/21 anonim ***** válasza:
41%
Nekem pont egy ilyen lány dobogtatná meg a szívemet. De csak azok kapnak ilyet az életben, akik nem értékelik ezt.
2023. jan. 23. 14:43
 14/21 A kérdező kommentje:

Figyeljetek, tudom hogy nem fog írni, nyilván. De ha reménykedem az tényleg akkora baj? Ki az aki nem csinálja? Könnyű azt mondani, hogy ne gondolj rá amikor nem vagy abban a helyzetben mint a másik.

Nem ír? Akkor bassza meg, hát keresek mást. Persze ez nem olyan enyszerű mint így kimondani. Dehát azért nekem is van gerincem, nem fogok ugrani amikor csettint egyet egy hét után.

Kedves utolsó, ha más nem te legalább elveszel? Haha

2023. jan. 23. 15:35
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Én bunkó dolognak tartom, ha ilyenkor valaki nem válaszol és semmibe veszi a másik érzéseit. Ez érzéketlenség. Azt írtad, hogy nálad "aludt". Akkor gondolom, volt szex is. Ott minden rendben volt?
2023. jan. 23. 19:34
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Na ja tényleg bunkó, írható lett volna hogy bocsi ez kicsit gyors vagy vmi.

Találsz majd mást:)

2023. jan. 23. 20:57
 17/21 anonim válasza:
75%

Ez tök természetes,hogy így érezted,csak mondjuk a megmondással lehetett volna még várni,de ez van.

Alapvetően szimpinek tűnsz, ez pedig egy olyan story amin majd később jót fogsz nevetni és tényleg találni fogsz mást.

Tudom ,hogy klisé, de az idő tényleg segít.

Pár nap után jobb lesz.

(A csávó meg valóban köcsög,hogy nem reagált még az elején sem,de érthető ha megijedt.)

2023. jan. 23. 21:06
 18/21 A kérdező kommentje:

15/16os válaszoló:

Ha jól értem azt kérdezed, hogy jó volt e a szex!? Mert ha igen akkor elmondom: Hát azzal egyálltalán nem volt probléma, többszöri nekifutásra sem.

De kedves kommentelők, azóta fejlemények történtek. Instán beszivezte az összes képemet kb egy órája. De még mindig csak láttamoz. Mi a franc? Szerintetek szivatni próbál? Mert kezdek kiakadni ezen.

2023. jan. 23. 21:20
 19/21 anonim ***** válasza:
Igen, jól értetted, arra kérdeztem rá. Mégis, mennyi idős az illető? Mert válasz helyett ez a szivecskézés elég gyermeteg lélekre vall.
2023. jan. 23. 21:35
 20/21 A kérdező kommentje:
Most lett 28. Hát ha valaki így akarna először bevágódni nálam, akkor én se rajonganék érte. De ha azt nézzük, hogy én meg kb 20 üzenetet küldtem és gyakorin nyavajgok. Hát akkor vitatkozhatnánk milyekünk a gyerekesebb.
2023. jan. 23. 21:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!