Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezután még írni fog?
Figyelt kérdés
Tudom millió ilyen kérdés van, de úgy döntöttem én is leírom. Rohadt szánalmas és kétségbeesett vagyok ezt is tudom. De kb 3 hete megismertem egy nagyon rendes, aranyos srácot. Elkezdtünk beszélgetni, ismerkedni és hamar egy hullámhosszra kerültünk. Elhívtam randira, amit meg is tartottunk kb 4 napja. Na a randi olyan jól sikerült, hogy nálam is aludt. Lehet beteg vagyok (még ilyen sosem történt velem) kb bele is estem. Hazament arrol beszéltünk hogy talán egy kapcsolat is belefér majd. Majd 2 napja jött egy kattanás nálam és bevallottam hogy bele vagyok zugva. ( tudom szánalmas vagyok, igen) De azóta "leláttamozza" az üzeneteimet és nem reagál. Szóval szerintetek ez az én hibám? És ha az enyém is, ez örökre igy is marad? Vissza vonnám én ezt, de hát vanamit sajnos már nem lehet. És emellett olyan nyugodt voltam hogy kb 20 üzenetet küldtem neki mint egy rohadt zaklató. Annyira kinos vagyok, hogy legszívesebben kinyirnám saját magam. Sosem hittem hogy én is ilyen beteg csaj leszek.
Szerintem sok lettél neki így hirtelen és ezért fújt visszavonulót. Kicsit ijesztő tud lenni az efféle rajongás főleg így hogy gyakorlatilag alig ismered.
2023. jan. 23. 12:52
2/21 anonim válasza:
Azt hiszi zakkant vagy, nem csodálkozom.
2023. jan. 23. 12:54
3/21 anonim válasza:
"És emellett olyan nyugodt voltam hogy kb 20 üzenetet küldtem neki mint egy rohadt zaklató."
Ez volt az igazi probléma. Én is jártam így, szó szerint megijedtem a felém irányuló áradattól és később be is igazolódott, hogy aki ilyen hamar ennyire vehemensen letámadja az embert, ott súlyos gondok vannak pszichésen. Ezzel nem téged akarlak bántani, de érdemes lenne önismeretet gyakorolnod, hogy miért vágysz ilyen nagyon arra, hogy szeressenek.
41/N
2023. jan. 23. 12:55
4/21 anonim válasza:
Egy találkozó után én is offolnám, ha szerelmet vallana valaki…egyrészt, másrészt, ha komolyat szeretnél egy rendes sráctól, akkor ne hívd fel magadhoz ismerkedési időszakban. Ezt én is a saját káromon tanultam meg. Első 5-6 randin semmiképp se legyen szex. 26N
2023. jan. 23. 12:56
5/21 anonim válasza:
#3-as vagyok, azt lehagytam, hogy az első vallomást (bármikor is történik) szerintem nagyon nem illik üzenetben közölni. Ez annyira intim dolog két ember között, hogy szerintem mindenképpen személyesen lett volna illendő kimondani.
2023. jan. 23. 13:00
6/21 anonim válasza:
Megijedt, most már bottal ütheted a nyomát...
Legközelebb inkább taktikázz kicsit.
2023. jan. 23. 13:05
7/21 A kérdező kommentje:
Nos igen, tudom hogy zakkant vagyok. De szerintem azonnal küldök neki pár üzenetet, hogy bocsánatot kérjek. Haha, jó nem. De komolyan, annyira tanácstalan vagyok most. Tudom elbasztam, de meg szeretném oldani ezt vele. És köszönöm az eddigi válaszokat.
2023. jan. 23. 13:06
8/21 anonim válasza:
Hát én is jártam már így, kb annyi voltam mint te. Én is elbasztam akkor, nekem nem is lett már belőle semmi komoly utána. Bármi lesz vagy nem lesz, most hagyd őt békén, hadd eméssze meg a hallottakat. Ha meg mégse jöttök már össze, legyen ez egy tanulságos eset neked is. 🙂
2023. jan. 23. 13:09
9/21 anonim válasza:
Esetleg próbálj írni neki egy teljesen nyugodt hangvételű mondatot, amiben leírod, hogy szeretnél elnézést kérni azért, hogy lerohantad és ha szívesen leülne veled megbeszélni, akkor keressen meg. Ha ezután sem jelentkezik, akkor ez a hajó végleg elúszott.
2023. jan. 23. 13:09
10/21 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló: Köszönöm szépen, de szerintem ezt most kihagyom. Csak van oka, hogy nem tiltott még le a faszba. Szóval ha írni fog örülni fogok és kezeltetem majd magam elmebaj ellen. Ha pedig nem, akkor szimplán megpróbálok tovább lépni. De könyörgöm senki ne legyen olyan hülye, mint amilyen én voltam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!