Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom csókolózásnál benyúl a bugyimba, miért teszi?
A volt barátom is ezt csinálta és amikor már nagyon mélyre nyúlt akkor abbahagytam a csókolást és akkor ő is abbahagyta. És a mostani barátom is ugyanezt csinálja.
Miért?
Légyszives normális válaszokat irjatok, nem értem mért jó egyeseknek hogy hülyeségeket irkálnak.
Köszi!
Nem minden válasz hülyeség.ezek szerint valóban nem tudod...azt hittem kamukérdés.
Hány éves vagy?
17:58-as vagyok.Miért nem normális a válaszom?
De egyébként még annyit hozzá fűznék, hogy azért hagyja abba, a "turkálást"mert te ia abba hagyod a csókot, és gondolom ebből arra következtet, hogy te nem akarod(még)
De az lenne a leg egyszerűbb, ha megkérdeznéd tőle, miért csinálja.Én nem is ismerem,nemhogy a fejébe lássak, mit miért tesz.
Szerintem ez normális. Feltéve ha nem vagy még túl fiatal a szexuális együttlétre. Az én barátom ezzel szokott izgatni, örömet okozni. Kíván téged testileg, vagy épp azt akarja hogy te kívánd őt.
Ha szűz vagy még akkor ez a mozdulata valószínűleg megrémiszt még.
Kisbutus.Hany eves vagy?
MEgakar ujjazni aztan B@szni.:)
De komolyan...izgatni probal te lany.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!