Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon vétó, ha valakinek csókolózásnál herpesze van?
Figyelt kérdés
Mit tegyek 14 éves vagyok, még nem csókolóztam senkivel, mindenki aztmondja, hogy ugye nincs herpeszed pl mikor piámból kér vki inni suliba? nagyon vétó, ha valakinek smárolás közbe herpesze van? ha igen akkor mit tegyek ellene?2009. máj. 12. 18:13
1/10 anonim válasza:
Akinek egyszer herpesze volt annak mindig lessz!! Herpeszes szájjal csókolózni tilos hiszen elkaphatja a partner. Ezért kérdezik ivásnál is hogy nem e vagy herpeszes mert akkor nem innának utánad. Külsőleg gyógyszertárban kapható krémekkel lehet kezelni de akinek túl gyakori baja ez az szedhet rá gyógyszert is.
Remélem segítettem. Üdv : E
2/10 anonim válasza:
Hát ha van herpeszed,akkor ne smároljál!!Nekem is szokott jönni néha,és akkor amikor kezdem érezni,hogy az herpesz lesz,akkor teszek rá arcszeszt és nekem attól elmúlik!(:
3/10 A kérdező kommentje:
de érzem, hogy kell, és igen amugy rendszeresen megjelenik, mien gyógyszert szedjek?
2009. máj. 12. 18:27
4/10 A kérdező kommentje:
ja és belső herpeszem van nem külső:D
2009. máj. 12. 18:27
5/10 anonim válasza:
A gyógyszertárban mond azt hogy herpesz elleni gyógyszer kell van olyan ami recept nélkül is kapható de a nevét nem tudom. Ott tudni fogják. Mi az hogy belső herpesz?
6/10 A kérdező kommentje:
hát van akinek ajkán szokott lenni, de nekem a számban van
2009. máj. 12. 18:34
7/10 anonim válasza:
Hát azon akkor a krém tuti nem segít. Akkor marad a gyógyszer! Tuti hogy herpesz? Ha bemész a patikába akkor ott mutasd meg és úgy kérj rá gyógyszert. Lehet hogy nem is az csak hasonlít rá.
8/10 anonim válasza:
Sztem akkor az afta...uhh,az elég kellemetlen..:S
Igen,a gyógyszertárba lehet kapni rá ilyen öblögetős dolgot.
9/10 anonim válasza:
JA a tuskó pasim régen rendesen dobálta át nekem az aftáit, aztán ment a pasi, az afta is eltűnt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!